Izbira izdelkov

Izbira izdelkov

S storitvijo Saal Digital je mogoče tiskati slike na širok nabor izdelkov. Vsak od njih ponuja različna orodja za prilagajanje, odvisno od značilnosti izdelka. Ko zaženete namizno programsko opremo, se najprej odpre izbira izdelka. Tu boste našli glavne kategorije izdelkov. Te vključujejo odtise, fotoknjige, stenske umetnine, razglednice in številne druge.

Okno za izbiro izdelka

Vsaka kategorija izdelkov ima več podkategorij. Če na primer izberete Fotoknjige, se prikažejo različne podkategorije, kot so Fotoknjiga s trdimi platnicami, Fotoknjiga v profesionalni liniji, Albumi za portfelj itd.

Okno za izbiro fotoknjig

Zaradi širokega nabora izdelkov lahko obstajajo celo podkategorije znotraj podkategorij, odvisno od izdelka. V tem primeru se bodo ob izbiri Professional Line Photo Book prikazale možnosti formata za ta izdelek. S klikom na katero koli od njih boste prešli na konfiguracijo izdelka. Pri fotoknjigah lahko na primer izberete različne možnosti za material naslovnice, strani, ali želite vključiti darilno škatlo itd. S klikom na Oblikovanje se odpre Oblikovalec z izbranim izdelkom in konfiguracijo, ki jo je treba oblikovati.

Konfiguracijska plošča fotoknjige 30 x 30 Professional Line

Ko je izbrana kategorija izdelka, se na vrhu prikaže ime izbranega izdelka. To deluje tudi kot navigator. S klikom na katero koli ime kategorije se vrnete v meni za izbiro kategorije. Tako se lahko pomikate po različnih kategorijah in podkategorijah ter izberete najboljši izdelek in konfiguracijo za svoje slike. Na primer po izbiri možnosti Plakat/FineArt > FineArt > Prilagodi FineArt boste prešli na ploščo za konfiguracijo.

Plošča za konfiguracijo FineArt

S klikom na naslov Poster/FineArt na vrhu se boste vrnili v meni kategorij, kjer lahko izberete drugo kategorijo, na primer Fotografija v zamenljivem okvirju.

Okno za izbiro Plakat in FineArt