Kartice

V meniju Kartice je na voljo več možnosti kartic. Izberite temo kartice in uporabite oblikovne črte, ki vam bodo pomagale hitro ustvariti prilagojeno kartico. Če izberete Kartice, razglednice ali mini leporelo, ga boste oblikovali na enak način kot druge fotografske izdelke z uporabo Oblikovalca.

Meni za izbiro izdelka Cards

Tematske razglednice

Ko izberete temo voščilnice, na primer Poroka, Otrok, Krst, Rojstni dan ali Obhajilo, se odpre konfigurator. V njem so prikazane določene oblikovne linije, ki temeljijo na izbrani temi. Vsaka oblikovna linija ponuja postavitve v doslednem slogu in kompoziciji. Te lahko pozneje spremenite v oblikovalcu.

Konfigurator za poročne voščilnice

V desnem meniju boste našli orodja za konfiguracijo. Izberite vrsto voščilnice, ki jo želite natisniti. V razdelku Količina naročila izberite želeno število kartic, ki jih želite naročiti. Določeno količino lahko izberete tudi tako, da izberete možnost Po meri in vnesete želeno vrednost. Naročeno količino lahko pozneje spremenite. Če izberete možnost Brezplačni vzorec, boste po dokončanju oblikovanja in oddaji naročila prejeli brezplačno vzorčno kartico z vodnim znakom SAMPLE. Tako lahko preverite konfiguracijo in zagotovite, da končni rezultat izpolnjuje vaša pričakovanja, preden nadaljujete z večjim naročilom.
V razdelku Vrsta papirja izberite papir za svojo kartico. Ovojnica je že vključena. Z možnostjo Posebna zlata dodelava lahko aktivirate učinek posebne dodelave. Ko je ta zlata posebna dodelava aktivirana, jo lahko z izbiro posebne barve uporabite za predmete v oblikovalcu. Uporabljenemu predmetu doda eleganten relief in edinstven zaključek.

Zlata posebna dodelava

Ko končate z nastavljanjem kartice, kliknite Design (Oblikovanje). Odprl se bo Oblikovalec z nastavljeno kartico in privzeto postavitvijo iz izbrane linije oblikovanja. V desnem meniju lahko izberete drugo postavitev. S klikom na polje Oblikovna linija se prikažejo vse oblikovne linije za izbrano temo. Kadar koli lahko preklopite na drugo oblikovno linijo.

Privzeta postavitev v oblikovalcu

Tako kot pri drugih fotografskih izdelkih se bodo ob dodajanju fotografij na kartico posodobile postavitve, tako da bodo prikazane predloge s slikovnimi polji, ki ustrezajo številu dodanih fotografij. Izberite želeno postavitev. Prilagodite vse predmete, vključene v izbrano postavitev - dodajte filtre, robove, sence, spremenite njihov položaj ali dodajte/odstranite sličice, besedilo, ozadja ali polja za zapolnitev. Za več informacij glejte povezani članek.

Kartice brez teme

Če v oknu za izbiro izdelka izberete možnost Kartica, se prikaže konfigurator za kartice brez oblikovnih črt teme. Ko je kartica konfigurirana, se bo s klikom na gumb Oblikovanje odprlo okno s programskimi črtami za oblikovanje, med katerimi lahko izbirate. Po izbiri bo oblikovalec odprl prazno kartico, ki jo lahko oblikujete od začetka. Oblikovno linijo izberete v meniju Layouts (Postavitve) in prikažejo se ustrezne postavitve. Tako kot pri drugih izdelkih lahko izberete drugo oblikovno linijo, izberete postavitev, ki vam je najbolj všeč, spremenite, prilagodite ali odstranite predmete, vključene v postavitev, ali pa jo oblikujete od začetka.

Kartica, odprta v oblikovalcu

Vrsta kart

V konfiguratorju lahko izbirate med različnimi vrstami kartic.

Vrste kartic v konfiguratorju

Kartica je sestavljena iz ene same strani. Sprednjo in zadnjo stran oblikujete tako, da ju izberete v spodnjem meniju programske opreme.

Kartica v programski opremi

Zložena kartica (levo-desno ) je zložena v levo. V spodnjem meniju najdete dve območji za oblikovanje, imenovani Outside in Inside, ki sta razdeljeni na dve strani. Sprednja in zadnja stran sta v območju Outside.

Zložena kartica levo-desno v programski opremi

Zložena kartica (navzgor-dol ) ima pregib navzdol. V programu Designer jo predstavljajo tri območja, ki jih je mogoče oblikovati, v spodnjem meniju: spredaj, zadaj in znotraj, ki ustrezajo dvema notranjima stranema.

Zložena kartica navzgor-dol v programski opremi

Dvojno prepognjena kartica je prepognjena dvakrat, kar je v programski opremi označeno s črtami. Razdeljena je na dve oblikovni območji, ki ju lahko v spodnjem meniju izberete kot Spredaj in Zadaj. Vsako območje je nadalje razdeljeno na tri stranice, ki imajo na vrhu ustrezna imena. Pri oblikovanju je pomembno, da to upoštevate.

Dvojno prepognjena kartica v programski opremi

 

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite:

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite: