Komentarji

Komentarji

V svojih galerijah lahko nastavite in omogočite komentarje, kar vam omogoča, da od strank prejmete povratne informacije neposredno o svojih fotografijah. Če želite aktivirati komentarje v galeriji, morate odpreti nastavitve galerije. Ko jo aktivirate, se prikažejo nove možnosti.

Gallery settings

Privzeto je možnost Objavi komentarje ročno deaktivirana, kar pomeni, da se komentarji, ki so dani v vaši galeriji, objavijo samodejno. Če to možnost aktivirate, boste za vsak komentar prejeli e-poštno sporočilo, vsak komentar pa boste morali potrditi, da bo objavljen.
Omogočite lahko komentiranje samih komentarjev in dovolite, da se komentarji všečkajo. Ko izberete možnosti, ki vam najbolj ustrezajo, kliknite Shrani. Upoštevajte, da mora biti galerija v skupni rabi, da lahko uporabniki puščajo komentarje. Če odprete povezavo svoje galerije v skupni rabi in izberete fotografijo, boste videli, da je na voljo gumb za komentiranje.

Comments button in gallery

Če v galerijah odprete galerijo, v kateri ste aktivirali komentiranje, boste na prvi pogled videli, katere fotografije so bile komentirane.

Comment notification icons

Če izberete fotografijo s komentarjem in kliknete gumb za komentarje, jih boste lahko prebrali in po potrebi izbrisali.

Comment on photo