Kratek vodnik: Ustvarite, delite in prodajte galerijo

Kratek vodnik: Ustvarite, delite in prodajte galerijo

Tukaj je preprost vodnik po korakih za ustvarjanje in deljenje galerije. Za vsak korak boste našli tudi ustrezne vnose s podrobnimi razlagami:

  1. Pojdite v meni Galerije in kliknite gumb Dodaj. Napišite naslov svoje galerije in kliknite Ustvari.
  2. Vaša galerija je zdaj ustvarjena in prazna v meniju Galerije. Kliknite jo, da jo odprete.
    Meni Galerije
  3. Kliknite gumb Dodaj in nato gumb Dodaj slike, da izberete fotografije iz lokalne naprave ali spletnega vira.
  4. Privzeto je kot Glavna slika izbrana ena slika. To lahko uredite ali spremenite tako, da kliknete gumbe nad sliko v desnem stolpcu.
  5. Prilagodite prikaz galerije in omogočite funkcije, kot so vodni znaki ali komentarji, tako da kliknete Nastavitve galerije v desnem stolpcu.
  6. Če želite omogočiti souporabo, kliknite gumb Nastavitve souporabe v desnem stolpcu. Ko jo omogočite, lahko konfigurirate možnosti, kot sta naslov in opis v skupni rabi. Ustvarjena bo povezava v skupni rabi, ki jo boste lahko delili s svojimi stiki z želenim načinom. Kliknite Shrani, da aktivirate souporabo.
  7. Omogočite naročanje fotografij v galeriji tako, da kliknete Nastavitve prodaje. Ko je ta možnost omogočena, lahko izberete cenik, dodate promocije in še več. Ko vse nastavite, kliknite Shrani, da omogočite nakup fotografij v galeriji v skladu z nastavitvami in cenami, ki ste jih določili.

Galerija

Ko je galerija nastavljena, lahko s klikom na gumb Odpri dostopate do skupne povezave in si ogledate svojo galerijo. Ne pozabite deliti povezave do galerije s svojimi strankami prek menija Nastavitve deljenja ali drugega želenega načina. In če ste galerijo nastavili za nakupe, bodite pozorni na svoje prvo naročilo. Vsa naročila lahko spremljate v meniju Upravljanje naročil v okviru prodajne plošče.

 

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite:

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite: