Kuponi

Ustvarite lahko prilagojene kupone za svoje stranke, da povečate prodajo in jim ponudite popuste pri nakupih. Imate popoln nadzor nad zneskom, količino in datumom veljavnosti kupona, ki bo veljal za vse galerije z aktivirano funkcijo omogočanja naročanja. Za upravljanje te funkcije dostopajte do menija Kuponi v prodajni plošči.

Meni Kuponi v prodajni plošči

Če želite ustvariti kupon, kliknite gumb Dodaj, ki bo odprl okno za ustvarjanje kupona.

Okno za urejanje kupona

Splošno

Interno ime: V polju Interno ime lahko dodelite ime za interno sklicevanje. To ime bo vidno samo vam in ne vašim strankam.
Koda kupona: Tu vnesete dejansko kodo, ki jo bodo morale stranke vnesti v svojo nakupovalno košarico, da bodo lahko izkoristile popust na kupon.
Privzeto se kuponi aktivirajo, ko so ustvarjeni, vendar jih lahko deaktivirate tako, da premaknete stikalo za aktivacijo.

Splošni razdelek za kupone

Iztek veljavnosti

Tu boste našli orodja za nastavitev trajanja veljavnosti kupona.
Od: V polju Od lahko določite datum aktivacije. Če ga pustite praznega, se bo bon aktiviral takoj ob ustvarjanju.
Do: V polju Do lahko določite datum poteka veljavnosti kupona. Če ga pustite praznega, bo bon ostal veljaven, dokler ga ročno ne deaktivirate.
Omejitev uporabe: polje Omejitev uporabe vam omogoča, da nastavite največje število uporab, ki jih lahko stranka uporabi v okviru določenih datumov veljavnosti. Če je nastavljeno na 0, ima stranka pravico do neomejene uporabe.

Razdelek z iztekom veljavnosti kupona

Znesek in vrsta

V tem polju so na voljo možnosti za določitev količine kupona.
Znesek: Polje Znesek lahko izpolnite z absolutno vrednostjo, če izberete vrsto Absolutni, ki neposredno odšteje določen znesek. Če izberete vrsto Odstotek, bo vrednost v polju Znesek predstavljala odstotek popusta, ki se uporabi pri nakupih stranke. Čeprav kupon zmanjša fotografovo maržo, je lahko strateški pristop za prvo zvišanje cen in ponujanje popustov. Pomembno je poudariti, da marža podjetja Saal Digital ostane nespremenjena.
Najmanjši znesek naročila: Polje Najmanjša vrednost naročila vam omogoča, da določite najmanjšo vrednost naročila, ki je potrebna, da stranke lahko uporabijo bon. Pomembno je, da to upoštevate in opravite natančne izračune, da bi kar najbolj povečali ugodnost.
Imate možnost, da pokrijete stroške dostave za nakupe svojih strank, tako da označite potrditveno polje Shipping (Dostava). Upoštevajte, da to ne vpliva na račune Saal Prio, saj so ti že deležni brezplačne dostave. Z računom Saal Prio ne vi ne vaše stranke nimate stroškov pošiljanja pri naročilih z minimalno vrednostjo 10 €.

Razdelek Znesek in vrsta kupona

Dodatne aktivacije

Dodatno lahko določite, ali je bon na voljo za komplete izdelkov, prenose datotek in projekte. Ko končate, kliknite Shrani.
Ko je bon ustvarjen, ga je mogoče uporabiti za nakupe iz katere koli vaše galerije z aktivirano možnostjo Dovoli naročanje, če sta izpolnjena najmanjši znesek naročila in določeni datumi veljavnosti.

Dodatna aktivacija kupona

Upravljanje bonov

Vsi ustvarjeni kuponi bodo navedeni v meniju Kuponi, kjer je na voljo pregled njihovih podrobnosti. Ustvarite lahko poljubno število kuponov.

Meni kuponov

Če želite spremeniti bon, preprosto kliknite njegovo notranje ime v meniju Boni, kar bo odprlo okno Urejanje b ona. Izvedite potrebne prilagoditve in ne pozabite shraniti sprememb. Po potrebi lahko kupon izbrišete s klikom na ikono koša v zgornjem desnem kotu.

Okno za urejanje kupona

Upoštevajte, da boste morali svoje stranke ročno obvestiti o kodi kupona, da jo bodo lahko unovčile pri nakupu v kateri koli vaši galeriji pod pogoji, ki ste jih določili.

 

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite:

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite: