Mini Leporello

Mini Leporello

Mini Leporello lahko najdete v meniju za izbiro izdelkov v razdelku Kartice. Ko ga izberete, se odpre konfigurator. Izbirate lahko med več formati, vsak z določenim številom strani. Izberete lahko količino ali vnesete število v polje Po meri. Poleg tega lahko izbirate tudi med različnimi vrstami papirja. Po konfiguriranju pritisnite Oblikovanje.

Mini Leporello configurator

Oblikovalec se odpre s prazno mapo Mini Leporello, ki jo lahko oblikujete. Tako kot pri drugih fotografskih izdelkih lahko izberete oblikovno linijo, izberete eno od predlog in jo prilagodite svojim potrebam.

Zloženka Mini Leporello, sprednja in zadnja stran

Vsi Mini Leporello imajo dve območji, ki ju je mogoče oblikovati: spredaj in zadaj, ki sta vidni v spodnjem meniju. Vsako območje vsebuje določeno število strani, odvisno od izbrane konfiguracije. Strani so označene z vodili, ki ustrezajo območjem prepogibanja. Upoštevajte, da število strani določa položaj sprednje in zadnje strani mini leporella. Pri 8- in 12-stranskih modelih Mini Leporello sta sprednja in zadnja stran v istem oblikovnem območju (sprednja stran).

12 pages Mini Leporello in designer

12 pages Mini Leporello folded

Pri 10-stranskem Mini Leporellu je sprednja stran v območju za oblikovanje spredaj, zadnja stran pa v območju za oblikovanje zadaj.

10 pages Mini Leporello in designer

10 pages Mini Leporello folded