Način predogleda

Način predogleda

Pregled projekta, preden ga dokončate, je bistvenega pomena za zagotovitev, da je brez napak in da izpolnjuje vaša pričakovanja. Za celovit pregled projekta vam priporočamo, da kliknete gumb Predogled v zgornjem meniju in tako optimalno opravite končni pregled.
V načinu predogleda je vaš fotografski izdelek predstavljen kot celozaslonski prikaz. Ta neoviran pogled omogoča popolno razumevanje rezultatov vašega fotografskega izdelka. Celozaslonski prikaz odpravlja podčrtavanje pri preverjanju črkovanja in prelivne črte, tako da se lahko osredotočite na vsebino. Povečate ali pomanjšate lahko tudi s klikom na povečevalno steklo v spodnjem desnem kotu ali z izbiro vrednosti v polju. Privzeto je prikaz nastavljen na Samodejno, kar prilagodi izdelek velikosti zaslona. Vendar pa lahko povečate, če želite preučiti podrobnosti v večji velikosti.

Način predogleda

Pri izdelkih z več stranmi se lahko preprosto pomikate po straneh s klikom na puščico na vsaki strani fotografskega izdelka ali s klikom na strani v meniju na dnu.
Ko se želite vrniti v oblikovalca, kliknite gumb Back to design (Nazaj k oblikovanju ) v spodnjem levem kotu.

 

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite:

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite: