Podnapisi za razstave

Podnapisi za razstave

Ta funkcija je zelo uporabna za razstave, saj potencialnim strankam omogoča, da neposredno kupijo vaše fotografije tako, da preprosto preberejo kodo QR, povezano s fotografijo. Če želite, da so fotografije dostopne s preprostim skeniranjem kode QR, lahko to storite z uporabo funkcije Ustvari napis v galeriji. Preden kliknete to možnost, lahko slikam v galeriji dodate naslov in opis, tako da se te informacije prikažejo na karticah poleg kode QR. To storite tako, da izberete fotografijo iz galerije. V meniju na desni strani so prikazane informacije o fotografiji in različne funkcije. Pod podrobnostmi boste našli prostor za dodajanje naslova in opisa k sliki, če želite. Ko ju izpolnite, kliknite Shrani spremembe. Če sliki ne dodate naslova, bo uporabljeno privzeto ime datoteke.

Image details in the gallery view

Funkcijo Ustvari napise lahko najdete na dveh mestih: V galeriji, tako da kliknete gumb s tremi pikami v želeni galeriji.

Display options in the gallery

V galeriji brez izbrane slike jo najdete v meniju na desni strani pod funkcijami.

Options within the gallery

Ko kliknete gumb Ustvari napis (za razstave ), se prikažejo različne možnosti za prilagoditev informacij in videza kartice ter predogled njenega videza. Poleg kode QR, ki jo je treba optično prebrati, kartice vsebujejo tudi ime umetnika, ki ga najdete v razdelku Nastavitve profila in strani v računu, ter naslov slike, na katero se nanaša. Po želji lahko vključite tudi opis slike.

Export caption data menu

Če želite prenesti datoteko PDF vseh fotografskih kartic v galeriji z ustrezno kodo QR, preprosto kliknite Download printable PDF file (Prenesi datoteko PDF za tiskanje). Datoteko PDF vseh kartic, ki ustrezajo vsaki sliki v galeriji, lahko prenesete, natisnete in uporabite, kjer koli želite. Prenesete lahko tudi datoteko CSV z ustreznimi informacijami iz galerije, tako da kliknete na Prenesi list (CSV). S pomočjo datoteke CSV lahko ustvarite in oblikujete lastne napise.

 

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite:

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite: