Podvojitev ali pretvorba projekta

Podvojitev ali pretvorba projekta

Projekte lahko ustvarite iz nič ali pa jih podvojite in celo pretvorite. To je lahko zelo koristno za ustvarjanje različnih izdelkov z enako vsebino ali za ustvarjanje različnih različic s spremembami, ki se vam zdijo koristne, kot so različne velikosti. Če želite podvojiti projekt, morate iti na ploščo Projekti in izbrati projekt, ki ga želite podvojiti. Na desni strani se prikaže meni z več možnostmi. Znotraj možnosti Funkcije boste našli gumb Podvoji. Gumb Duplicate lahko najdete tudi tako, da kliknete na gumb s tremi pikami na projektu.

Prikazane možnosti projekta

S klikom nanj se bo na plošči Projekti samodejno ustvaril nov identičen projekt. Upoštevajte, da ta novi projekt še ni bil deljen in še ni na voljo za prodajo.

Podvojeni projekt na plošči

Če želite ta novi projekt pretvoriti v drug izdelek, kliknite nanj, da se v desnem meniju prikažejo različne možnosti. Tu boste našli gumb Pretvori članek zdaj.

Gumb Pretvori članek

Ko ga kliknete, se prikaže opozorilno sporočilo, ki vas obvešča, da lahko sprememba oblike, velikosti ali števila strani spremeni vsebino. Zdaj morate izbrati izdelek, v katerega želite pretvoriti svoj projekt.

Članki za pretvorbo projekta

Ko je izdelek izbran, boste na plošči Projekti našli tako izvirni projekt kot podvojeni projekt, ki je bil pretvorjen v drug izdelek.

Isti projekt, drug izdelek

Upoštevajte, da so bile v pretvorjenem izdelku spremenjene lastnosti prvotnega projekta, ki ste ga zasnovali. Pomembno je, da pretvorjeni projekt odprete in preverite, ali je vse tako, kot želite. To storite tako, da kliknete pretvorjeni projekt, da se prikaže desni meni. Tam morate izbrati možnost Uredi projekt. Odprl se bo pretvorjeni projekt, ki ga boste lahko pregledali in vanj vnesli vse želene spremembe.

Oblikovalec s pretvorjenim projektom

 

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite:

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite: