Posebni pogoji za projekte

Posebni pogoji za projekte

Če načrtujete projekt z večjo količino in želite prodati najmanj pet enot, lahko zaprosite za posebne pogoje in izkoristite prilagojeno ponudbo. To storite tako, da odprete Nastavitve prodaje projekta, za katerega želite prejeti poseben popust. Tu boste našli gumb Zahtevajte posebne pogoje.

Nastavitve prodaje

S klikom nanj se prikaže obrazec za posebne pogoje. V njem boste morali navesti naslednje podatke:
Količina po meri: Upoštevajte, da je najmanjša količina za posebne pogoje 5 enot.
Začetni datum: Izberite, kdaj želite začeti s prodajo.
Končni datum: Izberite, kdaj želite prenehati s prodajo.
Komercialni ali neprofitni: Izberite, ali so posebni pogoji, ki jih zahtevate, namenjeni za komercialne ali neprofitne namene.
Opis: Navedite podrobne informacije o svoji zahtevi za posebne pogoje.
Če želite oddati obrazec, morate označiti polje, s katerim potrdite soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov.
Ko so izpolnjena vsa zahtevana polja, kliknite Ustvari.

Posebni pogoji

Status v prodajnih nastavitvah se bo spremenil v Waiting for processing (Čaka na obdelavo), od nas pa boste prejeli e-poštno potrdilo o prejemu vaše zahteve za posebne pogoje.

Posebni pogoji so odobreni

Preverili bomo, katere posebne pogoje vam lahko ponudimo. Po odobritvi boste prejeli e-poštno sporočilo s posebnimi pogoji za ta posebni projekt. Na podlagi odobrenih pogojev boste nato deležni znižane cene. Ko so posebni pogoji shranjeni v vašem projektu, lahko določite prodajno ceno in si ogledate svoj prihodek. Zdaj ste pripravljeni za deljenje in prodajo svojega projekta. Upoštevajte, da boste z brisanjem projekta odstranili posebne pogoje in jih boste morali ponovno zahtevati.