Postopek namestitve

Postopek namestitve

Za oblikovanje in prilagajanje fotografskih izdelkov lahko brezplačno prenesete našo namizno programsko opremo. Ko kliknete, se bo namestitveni program samodejno začel prenašati. Če se to ne zgodi, lahko kliknete gumb Ponovno zaženite prenos. Ko je prenos končan, poiščite mapo, v katero je bil shranjen namestitveni program, in ga odprite.

Prikazana možnost Ponovni zagon prenosa

Zagotavljamo, da naša programska oprema ne vsebuje zlonamerne programske opreme in trojanskih konjev. Redno preverja celovitost in se drži metodologij industrijskih standardov, ki zagotavljajo, da je brez virusov.

Windows

Čarovnik za namestitev vas bo najprej pozval, da izberete ciljno mapo za programsko opremo. Ko jo izberete, kliknite gumb Namesti. Pred dokončanjem namestitve vam bo čarovnik ponudil dve možnosti:

  • Samodejno odprite programsko opremo, ko je namestitev končana
  • Ustvari ikono na namizju za hiter dostopPo izbiri želje kliknite Dokončaj.

Možnosti čarovnika

Programska oprema Saal Design je zdaj nameščena in pripravljeni ste, da začnete oblikovati svoje fotografske izdelke.

MacOS

Čarovnik za namestitev vas bo vodil skozi postopek namestitve. Za začetek namestitve kliknite Nadaljuj. Ko bo namestitev končana, se bo prikazalo potrditveno sporočilo.

Sporočilo o uspehu v namestitvenem programu

Kliknite Close (Zapri), da zapustite namestitveni program. Namestitev je končana in pripravljeni ste, da začnete ustvarjati svoje fotografske izdelke.