Pregled projekta

Pregled projekta

Pri večstranskih fotografskih izdelkih, kot so fotoknjige, razglednice ali koledarji, boste morali pred dodajanjem v košarico pregledati vse strani. Tako boste zagotovili, da bo rezultat takšen, kot si želite. Strani, ki niso bile pregledane, so za lažje prepoznavanje označene z rdečo barvo. Preprosto kliknite nanje in preverite, ali so vsi elementi v skladu z zahtevami. Poleg tega se bo ob poskusu dodajanja projekta v košarico prikazalo opozorilno sporočilo, ki vas bo pozvalo, da pregledate vse strani, če strani niso bile pregledane.

Za lažji postopek pregleda bo v desnem stolpcu viden gumb Preglej projekt, ki prikazuje vse strani, ki jih je treba pregledati.

Preglej projekt

Poleg tega, če programska oprema ugotovi morebitne težave, kot so prazna polja za slike, polja za besedilo ali prazne strani, bodo te pred dodajanjem v košarico označene v stolpcu Pregled projekta. Za vsako ugotovljeno težavo bodo na voljo različne rešitve:
Pregledovanje vas pripelje na določeno stran za pregled, kar vam omogoča, da preučite težavo.
Delete (Izbriši) se pojavi, ko opazite prazno slikovno polje ali besedilno polje. S klikom na to možnost odstranite ugotovljeni prazni element.
Ignoriraj je na voljo, če je najdena prazna stran. S klikom na možnost Ignore (Ignoriraj) se ta težava odstrani iz stolpca Pregled projekta.
Izberite ustrezno možnost, da zagotovite, da bo vaš projekt izpolnil vaša pričakovanja. Ko bodo pregledane vse strani, se bo v meniju Review project (Pregled projekta) pojavil gumb Add to Cart (Dodaj v košarico), s katerim boste lahko samozavestno nadaljevali.

 

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite:

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite: