Pretvarjanje članka

Pretvarjanje članka

Fotografski članek je mogoče pretvoriti, ko je že oblikovan. To je lahko zelo koristno, če želite ustvariti različice v različnih velikostih. Na primer, če ustvarite članek 30 x 30 Professional Line in želite imeti manjšo različico 21 x 21, ki jo boste podarili kot darilo. Drug primer je, ko oblikujete koledar, saj je lahko koristno ustvariti različne različice, ki vključujejo različne datume.

Ko je projekt, ki ga je treba pretvoriti, odprt v oblikovalcu, se v desnem stolpcu prikaže gumb z oznako Člen. S klikom nanj se prikažejo različni parametri, ki jih lahko spremenite v členu, odvisno od izdelka, ki ga oblikujete. Če na primer oblikujete fotoknjigo, boste lahko spremenili površino ovitka, naklade in dodali darilno škatlo.

Article menu in designer

Če želite pretvoriti izdelek v drugega, na primer spremeniti velikost Fotoknjige, kliknite gumb Pretvori izdelek v spodnjem desnem kotu. Pojavilo se bo opozorilno sporočilo, ki vas bo obvestilo, da sprememb, ki jih nameravate narediti, ni mogoče preklicati. Zato je priporočljivo, da projekt pred nadaljevanjem shranite.

Product selection window

Pretvarjanje članka bo vplivalo na položaj in velikost fotografij. Najbolje je, da izberete članek z enakim razmerjem stranic.

Converted article with Article right menu displayed

Ko izberete članek, ki ga želite pretvoriti, se odpre projekt. Novi članek je treba preveriti, da se prepričate, da je vse tako, kot želite. Ko ga preverite, ga ne pozabite shraniti z drugim imenom. S tem se bo razlikoval od predhodno ustvarjenega članka.

 

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite:

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite: