Nastavitve galerije

Nastavitve galerije

V tem meniju lahko nastavite vidike predstavitve galerije.

Gallery settings menu

Najprej boste našli osnovne nastavitve, kjer lahko spremenite naslov, dodate opis in izberete vrsto fotografije za svojo galerijo. V nadaljevanju boste našli različne nastavitve za vašo galerijo. Imate možnost, da kot glavo galerije prikažete sliko, ki bo vidna na vrhu skupne povezave galerije.

Gallery

Če želite, lahko aktivirate možnost, da se ta slika v glavi uporablja izključno za to funkcijo in se ne prikazuje znotraj galerije.

Show title image option

Fotografije znotraj galerije lahko vključujejo naslov in opis. Dodate ju lahko ob izbiri fotografije v desnem stolpcu.

Gallery right column

V nastavitvah galerije lahko aktivirate možnost za prikaz naslova in opisa fotografije v galeriji.

Photo title on gallery option

Poleg tega lahko tukaj aktivirate vodni znak v svoji galeriji. In omogočite komentarje v svoji galeriji. Za temi možnostmi boste našli orodja za spreminjanje videza vaše galerije.

Display options

Na voljo imate celo možnost samostojne izbire načina prikaza na mobilnih napravah.

Mobile view

Ko končate s konfiguracijo nastavitev galerije, kliknite Shrani. Konfiguracija glavne slike galerije. V meniju na desni strani boste videli, da je na voljo vnaprej izbrana slika. Ta slika bo privzeto delovala kot naslovna slika vaše galerije, ko jo boste dali v skupno rabo.

Gallery main image

S klikom na Spremeni glavno sliko lahko izberete drugo sliko. Prikaže se okno, v katerem lahko izberete drugo sliko iz galerije ali naložite drugo sliko, ki bo delovala kot glavna slika vaše galerije.

Main image photo options

Glavno sliko galerije lahko prilagodite tudi tako, da kliknete gumb Uredi sliko.

Edit gallery main image

Če je vaša galerija že v skupni rabi in odprete povezavo v skupni rabi, boste videli glavno sliko galerije, ki deluje kot glavo vaše galerije.

Gallery with main image

Če želite, imate možnost odstraniti glavo iz svoje galerije. To storite tako, da odprete nastavitve galerije v svoji galeriji in deaktivirate možnost Prikaži glavno sliko. V nastavitvah galerije lahko aktivirate tudi možnost Glavna slika samo kot glavo, tako da bo glavna slika delovala samo kot glava vaše galerije.

Main image only as header option