Seznam želja

Seznam želja

Ko vaše stranke obiščejo galerijo, lahko izberejo svoje najljubše fotografije in jih dodajo na seznam želja. Na ta način lahko uporabniki ustvarijo svojo zbirko in kupujejo, kadar želijo.

Gallery sample

Če želite fotografije dodati na seznam želja, kliknite srček, ki se prikaže na vsaki fotografiji, ko se z miško premaknete nad njo. S klikom na isto srce boste fotografijo odstranili s seznama želja. Seznam želja je v zgornjem desnem kotu galerije in je opremljen s številko, ki označuje število dodanih fotografij. Ko vaša stranka klikne na to srce, se ji prikažejo vse slike, ki so bile dodane na seznam želja, vključno s tistimi, ki so bile izbrane v podgalerijah.

Wish list sample

Od tu lahko vaša stranka kupi slike in odstrani slike, ki jih ne želi, s seznama želja. Poleg tega so slike, ki jih uporabniki dodajo na seznam želja, v galeriji označene s srčkom, ki je vidno tudi vam.

Wish list icon notification

Ko je v galeriji izbranih več fotografij, je v desnem meniju na voljo možnost Prenos datoteke CSV. Tako lahko izberete fotografije, ki jih je uporabnik dodal na seznam želja, in prenesete datoteko CSV, da jih hitro najdete v zunanji programski opremi, ki jo uporabljate, kot je Lightroom.

Gumb za povratne informacije

Seznam želja se lahko uporablja kot orodje za povratne informacije. V nastavitvah galerije je možnost z imenom Prikaži gumb za povratne informacije.

Show feedback button in gallery settings

Če je aktivirana, bodo uporabniki na seznamu želja našli gumb Pošlji izbor.

Send selection button in wish list

S klikom na ta gumb se prikaže okno, v katerem bo uporabnik moral vnesti svoje osebne podatke skupaj s sporočilom. Po izpolnitvi in kliku na gumb Pošlji boste prejeli e-poštno sporočilo s sporočilom vaše stranke.

Send selection window

Izbrane fotografije vaše stranke se vam bodo prikazale v ustrezni galeriji, označene z ikono srca.

Heart icon on gallery