Nastavitve prodaje in računa

Nastavitve prodaje in računa

Saal Digital popolnoma brezplačno poskrbi za celoten prodajni postopek, vi pa se lahko osredotočite na svoje poslovanje. V tem meniju pa boste našli različne možnosti, povezane s prodajnim in obračunskim postopkom, za večjo prilagodljivost in nadzor nad vašim podjetjem in blagovno znamko.

Sales and bill settings panel

Nastavitve obračuna

Če želite, lahko dodate svoj logotip, ki bo prikazan v zgornjem kotu računa. Tako bo vaša blagovna znamka med postopkom plačevanja prisotna in vidna vašim strankam.

Upload image button

Preprosto kliknite gumb Naloži sliko in naložite svoj logotip z uporabo določenih parametrov. Po prenosu bo vaša slika na voljo tukaj.

Logo in bill settings

Logotip lahko zamenjate s klikom Upload image (Naloži sliko) ali ga odstranite s klikom Delete (Izbriši). Če kliknete Urejanje slike, boste lahko nastavili določen obrez, ki ga želite uporabiti, in po potrebi opravili nekaj prilagoditev.

Logo editor

Ročna sprostitev naročil

Če želite imeti popoln nadzor nad naročili tako, da vsako ročno odobrite, preden gre v proizvodnjo, lahko to storite tako, da aktivirate to možnost.

Manual release orders option

Vsa naročila, ki so jih oddale vaše stranke, se bodo prikazala na plošči za upravljanje naročil in čakala, da jih ročno odobrite. Za vsako oddano naročilo boste prejeli tudi e-poštno obvestilo.

Order management panel with order waiting

Vse, kar morate storiti, je, da naročilo sprostite v proizvodnjo, da se zaključi, ali pa naročilo po potrebi prekličete.

Order waiting for approval

Zbiranje v trgovini

Če želite, da se naročila pošljejo na določen naslov in ne na naslov, ki ga je izbrala stranka, lahko aktivirate to možnost. To je zelo uporabno, če imate fizično trgovino ali če želite naročila strankam dostaviti osebno.

In store collection option

Ko jo aktivirate, preprosto vnesite naslov in vsa naročila iz vaših galerij in projektov bodo poslana na ta naslov.

Funkcija souporabe - nevtralna povezava za skupno rabo

Ta možnost vam omogoča, da strankam pošiljate skupne povezave na popolnoma nevtralen način, brez kakršne koli reference na podjetje Saal Digital. Možnost Saal Digital je privzeto izbrana. To pomeni, da bodo vse skupne povezave do vaših galerij in projektov pod domeno saal-digital.net.
Če izberete možnost Foto portal, bodo vaše skupne povezave pod domeno photo-portal.shop. To pomeni, da vaše stranke ob obisku vaše vsebine ne bodo videle nobene reference na Saal Digital.

Sharing function

Ta funkcija vpliva na vse vaše vsebine, tako na galerije in projekte kot tudi na vašo profilno stran.

Gallery with neutral link