Ustvarjanje projekta iz galerije

Ustvarjanje projekta iz galerije

Poleg slik lahko shranjujete, upravljate, delite in prodajate projekte, ustvarjene v programski opremi Saal Design, spletni trgovini ali zunanji programski opremi za oblikovanje. Poleg tega lahko neposredno iz galerije hitro in preprosto ustvarite poljubno število fotografskih izdelkov. Na plošči Galerije spustite meni galerije, iz katere želite ustvariti izdelek, in izberite Ustvari izdelek.

Gallery panel drop down menu

To možnost lahko najdete tudi znotraj galerije. Ko odprete galerijo, boste videli, da so v meniju na desni strani prikazane različne možnosti in informacije o vaši galeriji. V tem meniju boste našli tudi možnost za ustvarjanje izdelka iz fotografij v tej galeriji. Vse, kar morate storiti, je, da kliknete možnost Ustvari izdelek.

Options within a gallery

Samodejno se bo odprla spletna trgovina, v kateri bodo prikazani različni fotografski izdelki, ki so na voljo pri podjetju Saal Digital.

Photo products

Prilagodite lahko vse funkcije izdelka.

Professional Line XT features

Izberite tudi način, ki vam je najljubši za ustvarjanje fotografskega izdelka.

Design modes

Če izberete način AutoLayout, bodo vse fotografije v vaši galeriji na voljo v oblikovalcu, ki ga boste lahko uporabili za ustvarjanje izdelka.

Designer with autolayout

Če se odločite za ustvarjanje izdelka z načinom One Minute, bo izdelek samodejno ustvarjen z uporabo fotografij, izbranih v vaši galeriji.

Image selection

Ko bo izdelek ustvarjen, ga boste lahko poljubno spreminjali. In dodajte več slik iz druge galerije ali naprave, če jih potrebujete. Od tu lahko projekt tudi dodate v košarico, ga delite in prodate, ko bo pripravljen.

Professional Line created with one minute

Ko končate z oblikovanjem projekta, morate klikniti na Shrani projekt, da ga shranite. Poimenovati ga morate z imenom in klikniti na Shrani.

Save project

Ko odprete ploščo Projekti, boste našli svoj projekt z imenom, s katerim ste ga shranili.

Project panel with professional Line

Ko izberete projekt, se v desnem meniju prikaže več možnosti, vključno z možnostmi Dodaj v košarico, Deljenje nastavitev in Prodaj projekt. Te možnosti lahko najdete tudi tako, da v projektu kliknete gumb s tremi pikami.