Seznam želja

Seznam želja

Ko vaše stranke obiščejo galerijo, lahko izberejo svoje najljubše fotografije in jih dodajo na seznam želja. Na ta način lahko uporabniki ustvarijo svojo zbirko in kupujejo, kadar želijo. Za shranjevanje slik na seznam želja morajo uporabniki navesti svoje kontaktne podatke. S tem je zagotovljeno, da so njihovi izbori varno shranjeni za uporabo v prihodnosti.

Vzorec galerije

Če želite fotografije dodati na seznam želja, kliknite srček, ki se prikaže na vsaki fotografiji, ko se z miško premaknete nad njo. S klikom na isto srce boste fotografijo odstranili s seznama želja. Seznam želja je v zgornjem desnem kotu galerije in je opremljen s številko, ki označuje število dodanih fotografij. Ko vaša stranka klikne na to srce, se ji prikažejo vse slike, ki so bile dodane na seznam želja, vključno s tistimi, ki so bile izbrane v podgalerijah.

Vzorec seznama želja

Od tu lahko vaša stranka kupi slike in odstrani slike, ki jih ne želi, s seznama želja. Poleg tega se ob dodajanju slik na seznam želja uporabnikom v galeriji prikaže ikona srca za lažjo prepoznavo. S klikom na fotografijo z oznako srca se prikaže desni stolpec s podrobnostmi o fotografiji. Če kliknete zavihek s podrobnostmi, boste videli seznam uporabnikov, ki so jo dodali na svoj seznam želja. V tem stolpcu je poleg imena vsakega uporabnika gumb s tremi pikami in dvema dodatnima možnostma. S klikom na Uredi lahko tega uporabnika dodate med svoje stike. S klikom na izbriši boste kontakt odstranili iz desnega stolpca. Pomembno je opozoriti, da brisanje stika iz desnega stolpca ne vpliva na uporabnikov seznam želja. Fotografija bo ostala na uporabnikovem seznamu želja tudi po odstranitvi kontaktnih podatkov iz desnega stolpca.

Prikazan uporabnik seznama želja

Ko je v galeriji izbranih več fotografij, je v desnem meniju na voljo možnost Prenos datoteke CSV. Tako lahko izberete fotografije, dodane na uporabnikov seznam želja, in prenesete datoteko CSV, da jih hitro najdete v zunanji programski opremi, ki jo uporabljate, kot je Lightroom.

Obvestilo ikone seznama želja

Gumb za povratno informacijo

Seznam želja se lahko uporablja kot orodje za povratne informacije. V nastavitvah galerije je na voljo možnost z imenom Galerija za povratne informacije.

Prikaži gumb za galerijo povratnih informacij v nastavitvah galerije

Če je ta možnost aktivirana, bodo uporabniki na seznamu želja našli gumb Pošlji izbor.

Gumb Pošlji izbor v seznamu želja

S klikom na ta gumb se prikaže okno, v katerem mora uporabnik vnesti svoje osebne podatke skupaj s sporočilom. Po izpolnitvi in kliku na gumb pošlji boste prejeli e-poštno sporočilo s sporočilom vaše stranke.

Okno za izbiro pošiljanja

Izbrane fotografije vaše stranke se vam bodo prikazale v ustrezni galeriji in bodo označene z ikono srca.

Ikona srca v galeriji

 

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite:

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite: