Skupna raba projekta

Skupna raba projekta

Glede na vaše potrebe je na voljo več možnosti za skupno rabo projektov. Najprej morate aktivirati deljenje. To možnost lahko omogočite na več mestih. Ko načrtujete projekt, boste v zgornjem meniju načrtovalca našli gumb Skupna raba.

Designer with Professional Line

Če na plošči Projekti spustite meni enega od projektov, se prikaže več možnosti. Tam boste našli gumb z nastavitvami za skupno rabo.

Projects panel drop down menu

Ko izberete projekt, se na desni strani prikaže meni z vsemi informacijami o njem. Tam boste prav tako našli gumb Nastavitve souporabe.

Right menu of the Projects panel

Ko kliknete na možnost Share settings (Skupna raba nastavitev ), se prikaže pojavni meni. Tu morate aktivirati skupno rabo.

Activate Share Project

Ko je aktivirano, se prikažejo različne možnosti, ki vam omogočajo, da prilagodite način deljenja projekta.

Share Project menu

Če želite, ga lahko zavarujete z geslom. Uporabnikom boste morali ročno povedati geslo, da bodo lahko dostopali do projekta. Podobno kot pri galerijah bo tudi tukaj na voljo povezava do vašega projekta v skupni rabi. To povezavo lahko ročno kopirate in prilepite ali pa preprosto kliknete Odpri. S tem se bo odprla skupna povezava do vašega projekta in videli boste, kako jo bodo videli uporabniki.
Pod povezavo v skupni rabi so na voljo različne možnosti za pošiljanje in deljenje vašega projekta z uporabniki. Povezavo za skupno rabo lahko kopirate in jo pošljete izbranim uporabnikom z uporabo želenega načina ali platforme. Kliknete lahko na Pošlji po e-pošti, da povezavo pošljete po e-pošti z uporabo privzete e-poštne programske opreme, ki ste jo izbrali v svoji napravi. Lahko pa povezavo v skupni rabi pošljete svojim stikom po e-pošti neposredno iz portala Photo Portal, tako da kliknete Share with contacts (Skupna raba s stiki). Pod možnostjo Prikaži napredne nastavitve boste našli možnost dodajanja prevodov.

Translations menu

Ko konfigurirate projekt, kliknite na Shrani. Videli boste, da se je stanje vašega projekta spremenilo.

Project status