Dinamični projekti

Dinamični projekti

Ta funkcija poenostavlja oddajo, upravljanje in prilagajanje množičnih naročil fotografskih izdelkov ter omogoča dostavo več strankam hkrati. Dinamični projekti omogočajo uporabo nadomestkov za prilagajanje vsebine iz shranjene tabele.

Aktivacija

Če želite aktivirati to funkcijo v projektu, ga morate najprej oblikovati. Ko je projekt pripravljen, ga odprite v spletnem oblikovalcu in kliknite Dinamični na desni strani. Prikazalo se bo sporočilo z več informacijami. Za aktiviranje funkcije kliknite Naprej. Ko je funkcija aktivirana, bo stolpec orodij Dinamično na voljo vsakič, ko kliknete gumb Dinamično.

Dinamični stolpec

Namestna imena

Namestnik je del besedila, ki je prilagojen na podlagi podatkov, ki ste jih registrirali. Na voljo so privzeta polja z vsebino. Nova lahko ustvarite tako, da kliknete na Dodajte novo.

Če želite fotografskemu izdelku dodati nadomestno mesto, morate najprej dodati besedilo. Ko je ta funkcija aktivirana, se v urejevalniku besedila poleg orodij za prilagajanje besedila prikaže polje z nadomestnim imenom. Med razpoložljivimi možnostmi izberite možnost in besedilo bo dopolnjeno z nadomestnim imenom. Dodati je mogoče več nadomestnih imen. Upoštevajte, da se le besedilo v oklepaju ujema z nadomestnim imenovalcem, kar omogoča dinamično spreminjanje podatkov.

Urejevalnik besedila z okencem za nadomestno mesto

Priporočamo, da omogočite Samodejna velikost pisave da preprečite, da bi se daljše besedilo znašlo zunaj polja za besedilo, saj se dolžina besedila spreminja. Ko prilagodite besedilo, kliknite na V REDU. Besedilo z izbranim nadomestnim poljem bo dodano fotografskemu izdelku.

Izdelek z nadomestnim besedilom

Podatki

V stolpec Podatki morate vnesti podatke, ki jih želite prilagoditi. Če želite vnesti podatke, kliknite na Upravljanje podatkov. Prikaže se okno s tabelo podatkov, v katerem si lahko ogledate vse podatke, ki jih lahko vnesete. V zgornjem desnem kotu boste našli naslednje gumbe:

Podatkovna tabela prazna

Dodaj. S klikom nanj se bo odprlo okno za dodajanje podatkov. Upoštevajte, da je treba za neposredno pošiljanje izdelka vsaki osebi pravilno izpolniti naslov za dostavo. V polju Količina naročila lahko izberete tudi količino izdelka, ki bo poslana posamezni osebi. Ko ste izpolnili vse podatke, kliknite na Shrani.

Podrobnosti bodo nato prikazane v preglednici. S klikom na ikono koša se bodo podatki odstranili s seznama. S klikom na ikono ključa ob osebi lahko urejate že vključene podatke. S klikom na ikono ključa ob osebi lahko urejate že vključene podatke.

Preglednica podatkov

Prenesite. S tem prenesete vse podatke, ki jih vsebuje datoteka CSV.
Naložite datoteko Excel ali CSV. S tem boste naložili datoteko CSV in podatke vključili v tabelo.
Ko so vključeni vsi podatki, kliknite ikono puščice v zgornjem levem kotu.
Stolpec s podatki

Vsi vključeni podatki bodo prikazani v stolpcu Podatki. S klikom na gumbe s puščicami lahko pregledate vsak vključen podatek posebej. Od tu je mogoče vnesene podatke tudi urejati s klikom na ikono ključa. Če kliknete potrditveno polje Preview (Predogled), se bodo nadomestni elementi nadomestili s predoglednimi podatki.

Dostava

Tukaj lahko izbirate med:

Možnosti dostave

Pošljite naročilo na en naslov za dostavo. Pošljite vse izdelke na en sam izbrani naslov za dostavo.
Pošljite naročilo na naslove, navedene v vnosih podatkov.. Vsak personaliziran izdelek bo poslan na naslov določene osebe. Naslov za dostavo vsake osebe bo naveden med prijavo na blagajni.

Podatkovna tabela prazna

Podatke lahko spremenite tako, da kliknete gumb Uredi. Po preverjanju zaključite nakup in vsaka oseba bo prejela personaliziran fotografski izdelek na svoj naslov. Upoštevajte, da lahko v nakupovalno košarico naenkrat dodate samo en dinamični projekt.