Dodajanje elementov

Dodajanje elementov

Poleg slik lahko v svoj fotografski izdelek vključite različne elemente in tako ustvarite prilagojeno zasnovo, kot so besedilo, polja za zapolnitev in sličice.

Dodajanje besedila

Če želite dodati besedilo, kliknite gumb Dodaj besedilo v zgornjem meniju spletnega oblikovalca. Odpre se okno, v katerega lahko vnesete besedilo. Ko končate, pritisnite V redu.

Okno Vnesi besedilo tukaj

Okno z vašim besedilom se bo pojavilo na sredini fotografskega izdelka. Z lahkoto ga lahko premaknete na želeni položaj tako, da ga povlečete z miško. Poleg tega lahko izberete postavitev iz levega stolpca, kjer so na voljo predloge, ki že vključujejo besedilo.

Besedilo s postavitvijo

Z izbiro polja za besedilo in klikom na gumb Urejevalnik besedila nad njim lahko odprete okno za urejanje besedila. To okno ponuja orodja za konfiguracijo besedila in omogoča spreminjanje besedila. Ko končate z nastavljanjem, pritisnite OK/. Vaše besedilo bo posodobljeno, kot je bilo konfigurirano v fotografskem izdelku.

Okno urejevalnika besedila

Dodajanje polja za zapolnitev

Če želite dodati polje polnila, kliknite gumb Dodaj polnilo v zgornjem meniju oblikovalca. Privzeto bo ustvarjen barvni pravokotnik.

Dodano novo polje polnila

Meni za konfiguracijo polnila se prikaže s klikom na gumb Polnilo v meniju na desni strani, ko je polje polnila izbrano. Na voljo je več vrst polnil: barvno, gradientno ali teksturno. Vsaka vrsta ponuja različne možnosti prilagajanja.

Rumeno polnilo, ki pokriva notranjo stran sprednje platnice

Če želite spremeniti velikost polnila, kliknite na njegov okvir in povlecite kazalec do želene velikosti in oblike. Tako lahko na primer uporabite teksturo na eni strani fotoknjige.

Dodajanje priponk

Če želite dodati klipart, kliknite gumb Klipart v desnem meniju. Prikazal se bo velik izbor klipartov. Filtrirate jih lahko po kategorijah ali pa uporabite iskalno polje za iskanje klipartov na določene teme.

Dodani klipart

Če želite v fotografski izdelek dodati klipart, ga izberite in povlecite v delovni prostor. Lahko tudi desno kliknete na sličice in izberete Vstavi sličice. Velikost boste morali prilagoditi tako, da bo ustrezala vašim potrebam pri oblikovanju.

 

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite:

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite: