Izbira izdelkov

Izbira izdelkov

Saal Digital ponuja široko paleto izdelkov za tiskanje vaših slik. Vsaka kategorija izdelkov ponuja edinstvena orodja za prilagajanje, prilagojena njenim značilnostim. Za dostop do izbora izdelkov v spletnem oblikovalcu preprosto kliknite gumb Izdelki v levem stolpcu. V meniju za izbiro izdelkov so prikazane glavne kategorije izdelkov, kot so odtisi, fotoknjige, stenske slike, razglednice in druge.

Okno za izbiro izdelkov

Znotraj vsake kategorije izdelkov boste našli različne podkategorije. Če na primer izberete Fotoknjige, se vam bodo prikazale možnosti, kot so Fotoknjiga s trdimi platnicami, Fotoknjiga Professional Line in Portfolio albumi. Ko izberete kategorijo izdelkov, se na vrhu prikaže ime izbranega izdelka, ki služi kot navigator. S klikom na katero koli ime kategorije se lahko preprosto vrnete v meni za izbiro kategorije.

Okno za izbiro fotografskih knjig v trdi vezavi

Če želite hitro poiskati določen izdelek, lahko uporabite iskalno polje v zgornjem desnem kotu. Z vnosom ustreznih ključnih besed, kot je kovinski tisk, se vam bodo prikazali vsi razpoložljivi izdelki s kovinskim tiskom, med katerimi boste lahko izbirali.

Rezultat iskanja za Metal Print

S klikom na izdelek se odprejo možnosti njegove konfiguracije. Če na primer izberete fotoknjigo, lahko izberete material za naslovnico, površino naklade in celo, ali želite priložiti darilno škatlo. S klikom na Oblikovanje se bo odprl spletni oblikovalec z izbranim izdelkom in konfiguracijo, ki je pripravljena za oblikovanje.

Konfigurator fotoknjige 30 x 30 Professional Line

Če ste prijavljeni, bo v zgornjem razdelku priročno prikazan zadnji projekt, na katerem ste delali. S klikom na 3 pike imate možnost dodajanja, urejanja ali brisanja projekta. S klikom nanj boste prešli v meni Projekti.

Zadnji odprti projekt