Kliparti

Za uporabo v vaših modelih je na voljo obsežen izbor klipartov. Ogledate si jih lahko s klikom na gumb Cliparts v desnem meniju. Iskanje lahko izboljšate tako, da izberete kategorijo v polju Kategorija ali v polje Iskanje vnesete določeno ključno besedo.

Meni Cliparts v desnem stolpcu

Najljubše sličice lahko označite tako, da kliknete ikono srca na dnu vsake sličice. Ikona srca bo postala siva, vaš najljubši klipart pa bo prikazan na vrhu menija klipartov za hiter in enostaven dostop. Če želite klipart odstraniti iz priljubljenih, ponovno kliknite ikono srca, da ga ne označite.

Priljubljeni kliparti, izbrani z ikono srca

Če želite dodati klipart na fotografski izdelek, ga izberite tako, da držite pritisnjen gumb miške in ga povlečete na fotografski izdelek. Klipart bo nameščen na vrhu izdelka s privzetimi nastavitvami. Morda boste morali prilagoditi njegovo velikost in položaj, da bo ustrezal vaši zasnovi. Ko je klipart izbran, se nad njim prikaže meni z možnostmi, da ga obrnete vodoravno, navpično in izbrišete.

Izbran klipart z orodji na vrhu in v desnem stolpcu

Tako kot pri drugih predmetih se bodo tudi pri izbranem klipartu na desni strani pojavili gumbi z njegovim orodjem. Barve kliparta lahko spremenite z uporabo filtrov. Za več informacij glejte članek Uporaba filtrov. Ne pozabite, da meni Položaj vsebuje orodja za poravnavo, plastenje in prekrivanje.