Mini Leporello

Mini Leporello

Mini Leporello je na voljo v meniju Izbor izdelkov v razdelku Kartice. Če izberete Mini Leporello, se odpre konfigurator, ki ponuja različne formate z določenim številom strani. Izberete lahko količino ali ročno vnesete želeno število v polje Po meri. Na voljo je tudi več možnosti papirja, med katerimi lahko izbirate. Ko konfigurirate svoje želje, preprosto kliknite Oblikovanje za nadaljevanje.

Konfigurator Mini Leporello

Zloženka Mini Leporello, spredaj in zadaj

Vsi modeli Mini Leporello imajo dve območji, ki ju je mogoče oblikovati: spredaj in zadaj, ki sta vidni v spodnjem meniju spletnega oblikovalca. Vsako območje vsebuje določeno število strani, odvisno od izbrane konfiguracije. Strani so označene z vodili, ki ustrezajo območjem prepogibanja. Upoštevajte, da število strani določa položaj sprednje in zadnje strani mini leporella. Pri 8- in 12-stranskih modelih Mini Leporello sta sprednja in zadnja stran v istem oblikovnem območju (sprednja stran).

12 strani Mini Leporello v oblikovanju

12 strani Mini Leporello v zgibu

Pri 10-stranskem Mini Leporellu je sprednja stran v območju za oblikovanje spredaj, zadnja stran pa v območju za oblikovanje zadaj.

10 strani Mini Leporello v oblikovalcu

10 strani Mini Leporello zloženo

 

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite:

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite: