Vodni žig

Vodni žig

Če želite svoje delo dodatno zaščititi, lahko fotografijam dodate prilagojen vodni znak.

Ustvarite vodni znak

Najprej se morate odločiti, kakšen bo vaš vodni znak. To storite tako, da obiščete prodajno ploščo in kliknete Vodni žig. Našli boste različne možnosti.

Text type watermark

Izberete lahko vodni znak v obliki besedila. To besedilo bo prikazano v mreži določenih velikosti. Po želji lahko spreminjate tudi neprozornost, velikost pisave in celo barve.
Lahko pa se odločite za vodni znak v obliki slike. V možnosti Type (Vrsta) morate izbrati Image (Slika). Pojavila se bo možnost, da naložite sliko kot vodni znak. Ta slika se bo ponovila kot šahovnica v skladu z nastavitvami, ki ste jih določili. Kliknite Upload image (Naloži sliko) in izberite sliko, ki jo želite uporabiti kot vodni znak. Prenesena slika bo prikazana na tej plošči.

Image type watermark

Ogledate si lahko, kako bo vodni znak videti na vaših fotografijah. Kliknite Upload image (Naloži sliko) pod Preview (Predogled) in izberite fotografijo, na kateri želite preizkusiti vodni znak.

Watermark preview

Ko ste zadovoljni z rezultatom, kliknite Shrani.

Uporaba vodnega znaka v galeriji

Če želite vodni znak uporabiti v galeriji, pojdite na ploščo Galerije. Tu boste morali odpreti nastavitve galerije galerije, za katero želite uporabiti vodni znak. Prikazalo se bo veliko možnosti, aktivirati morate vodni znak in klikniti Shrani.

Watermark activated in gallery settings

Če odprete galerijo, boste videli, da je bil vodni znak uporabljen.

Watermark applied in gallery

Uporaba vodnega znaka za projekt

Če želite vodni znak uporabiti za projekt, pojdite na ploščo Projekti in odprite nastavitve projekta, za katerega želite uporabiti vodni znak. Prikazalo se bo veliko možnosti, spustiti morate možnost Prikaži napredne nastavitve, aktivirati vodni znak in kliknite Shrani.

Watermark activated in projects settings

Če odprete projekt, boste videli, da je bil vodni znak uporabljen.

Watermark applied in project