Vodni žig

Vodni žig

Če želite svoje delo dodatno zaščititi, lahko fotografijam dodate prilagojen vodni znak. Upoštevajte, da je vodni znak namenjen samo digitalni zaščiti in ne bo vključen v noben tiskan fotografski izdelek ali dodan v datoteke za prenos.

Ustvarite vodni znak

Najprej se morate odločiti, kakšen bo vaš vodni znak. To storite tako, da obiščete prodajno ploščo in kliknete Vodni znak. Našli boste različne možnosti.

Vodni žig v obliki besedila

Izberete lahko, da bo vodni znak v obliki besedila. To besedilo bo prikazano v mreži določenih velikosti. Po želji lahko spreminjate tudi neprozornost, velikost pisave in celo barve.
Lahko pa se odločite za vodni znak v obliki slike. V možnosti Type (Vrsta) morate izbrati Image (Slika). Pojavila se bo možnost, da naložite sliko kot vodni znak. Ta slika se bo ponovila kot šahovnica v skladu z nastavitvami, ki ste jih določili. Kliknite na Upload image (Naloži sliko) in izberite sliko, ki jo želite uporabiti kot vodni znak. Prenesena slika bo prikazana na tej plošči.

Vrsta slike vodni znak

Ogledate si lahko, kako bo vodni znak videti na vaših fotografijah. Kliknite Upload image (Naloži sliko) pod Preview (Predogled) in izberite fotografijo, na kateri želite preizkusiti vodni znak.

Predogled vodnega znaka

Ko ste zadovoljni z rezultatom, kliknite Save (Shrani).

Uporaba vodnega znaka v galeriji

Če želite vodni znak uporabiti v galeriji, pojdite na ploščo Galerije. Tu boste morali odpreti nastavitve galerije galerije, za katero želite uporabiti vodni znak. Prikazalo se bo veliko možnosti, aktivirati morate vodni znak in klikniti Shrani.

Aktivacija vodnega znaka v nastavitvah galerije

Če odprete galerijo, boste videli, da je bil vodni znak uporabljen.

Vodni žig je uporabljen v galeriji

Uporaba vodnega znaka za projekt

Če želite vodni znak uporabiti za projekt, pojdite na ploščo Projekti in odprite nastavitve projekta, za katerega želite uporabiti vodni znak. Prikazalo se bo veliko možnosti, odpreti morate možnost Prikaži napredne nastavitve, aktivirati vodni znak in klikniti Shrani.

Aktivacija vodnega znaka v nastavitvah projektov

Če odprete svoj projekt, boste videli, da je bil vodni znak uporabljen.

Vodni žig je uporabljen v projektu

 

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite:

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite: