Zbirke izdelkov

Zbirke izdelkov

Poleg prodaje posameznih fotografskih izdelkov lahko ustvarite tudi komplete izdelkov in jih dodate na cenik. Tako lahko strankam ponudite vrsto fotografskih izdelkov in digitalnih datotek po enotni ceni.
Vse sklope izdelkov, ki jih ustvarite, lahko najdete v meniju Sklopi izdelkov v podoknu Prodaja. Tako kot pri cenikih jih lahko kadar koli spremenite in jih ustvarite toliko, kolikor jih potrebujete.

Plošča z nabori izdelkov

Na tej plošči lahko ustvarite nabor izdelkov tako, da kliknete Dodaj. Ali pa iz menija za konfiguracijo cenovnega seznama. Pod možnostjo Your Product sets (Vaši nabori izdelkov) boste videli možnost za ustvarjanje novega nabora.

Gumb Nov nabor izdelkov v urejevalniku cenikov

S klikom na gumb nov se prikaže meni, v katerem lahko ustvarite nabor izdelkov.

Meni Novi sklopi izdelkov

Dodati mu boste morali naslov, ki je namenjen samo interni uporabi in bo viden samo vam. Naslov objave, ki je ime, ki ga bo imel v galeriji, kjer ga aktivirate, po želji lahko vnesete enako. In Opis, ki bo prav tako javen v galeriji, kjer ga boste aktivirali.
Ko ste izpolnili osnovne nastavitve, lahko s klikom na Dodaj dodate izdelke v svoj nabor izdelkov. Prikazal se bo seznam vseh razpoložljivih fotografskih izdelkov. Dodate lahko poljubno število izdelkov in določite njihove značilnosti.

Seznam izdelkov za dodajanje

Vsak izbrani izdelek se doda kot seznam v ustrezen meni nabora izdelkov. Tu lahko izberete količino vsakega izdelka, ki bo vključen v vaš nabor izdelkov.

Izdelki, dodani v nabor izdelkov

Ko končate, kliknite Shrani. Ustvarjeni nabor izdelkov bo na voljo za aktivacijo, ko boste konfigurirali cenik.

Aktivacija nabora izdelkov v ceniku

Ko nastavljate cenik za eno od svojih galerij, boste lahko aktivirali vse sklope izdelkov, ki ste jih ustvarili. Ob aktivaciji se prikažeta dve polji z naslednjimi informacijami:

Set izdelkov je dodan v cenik s ceno

Nabavna cena: V tem polju so prikazani stroški nakupa kompleta izdelkov. Pomembno je, da to upoštevate pri določanju cene.
Cena v {0}: Vnesite ceno kompleta izdelkov na tem posebnem ceniku.
Vaša cena: V tem polju so prikazani skupni stroški izdelave kompleta izdelkov.
Pristojbina za storitve: To je pristojbina za portal Foto, ki je vedno enaka 0, saj od vaše prodaje ne zaračunavamo nobenih pristojbin ali provizij.
Vaš dobiček: Dobiček, ki ga boste ustvarili na podlagi cene, ki ste jo določili.
Prikaži informacije o skupnih prihrankih: Z aktiviranjem te možnosti se prikaže polje, v katerem lahko vnesete ceno, ki bi jo imeli izdelki, vključeni v nabor izdelkov, če jih ne bi naročili prek nabora izdelkov. Ta informacija bo med naročanjem vidna vaši končni stranki v galeriji, kar bo zagotovilo, da se bo zavedala popusta, ki se uporablja z naročilom kompleta izdelkov.

Galerija, ki prikazuje prihranke z naborom izdelkov

Upsell: Dodatni prenosi

Z aktiviranjem te možnosti lahko digitalne datoteke ponudite kot dodatno ponudbo poleg kompleta izdelkov. Prilagodite jo lahko na naslednji način:
Aktivirana možnost dodatne prodaje

Vključene slike: Izbira Vse slike, naročene v kompletu izdelkov se naboru izdelkov dodajo digitalne datoteke naročenih fotografij. Izbira Vse slike (celotna galerija in podgalerije) se dodajo vse digitalne datoteke galerije in podgalerij.
Tip: Izbira kot brezplačni bonus bo ob zaključku naročila digitalne datoteke dodal brezplačno. Izbira z doplačilom se prikaže polje Cena, v katerega lahko vnesete želeno ceno za to nadgradnjo.
Strankam bo predstavljena možnost, da digitalne datoteke dodajo kot dodatno ponudbo, ko bo komplet izdelkov dodan v košarico. V sporočilu bo navedeno, ali gre za brezplačen dodatek ali za dodatek z doplačilom. Če se stranka odloči za nadgradnjo s klikom na gumb Nadgradi zdaj, bodo digitalne datoteke dodane v košarico. Ko bo naročilo zaključeno, bodo digitalne datoteke poslane po elektronski pošti.

Možnost Nadgradnja zdaj

 

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite:

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite: