Foto koledarji Saal Digital

Dvanajst strani za posebne trenutke

DigitalPhoto 2023 Slike na foto koledarju so ostre, detajli pa takšni kot v izvirniku Saal Digital: zmagovalec primerjave foto koledarjev Pristen foto koledar: zelo dobro Kakovost tiska in barvna ločljivost: odlično
Stenski koledarji

Stenski koledarji

Ni boljšega od našega stenskega foto koledarja, ki doda osebno noto vsakemu prostoru, hkrati pa poskrbi, da ste organizirani. Naši stenski koledarji so izdelani iz izredno vzdržljivih in stabilnih materialov. Vezava je klasična, z dvojnim obročem, nanjo pa je pritrjen stabilen kavelj, da koledar zlahka izobesite na steno. Poleg tega listate brez težav, da imate jasen pregled nad meseci, strani pa se pri obračanju ne mečkajo ali poškodujejo.

Namizni koledarji

Namizni koledarji

Naši namizni foto koledarji imajo visokokakovostno žično vezavo in stabilno podlago iz lepenke, zato so čudovit okras za mizo, kredenco ali polico. Če želite biti dobro organizirani in imeti koledar vedno pri roki, vam je naš namizni koledar pisan na kožo. Položite ga na primer na mizo ali nočno omarico, da ga po potrebi samo ošinete s pogledom. Ni samo uporaben, temveč tudi vsak mesec prikliče drug spomin.

Družinski koledarji

Družinski koledarji

Ima vse prednosti, s katerimi se ponašajo naši koledarji, pa še nekaj: postane lahko izvrsten pripomoček za organiziranost družin. Z namiznim foto koledarjem poskrbite, da so dogodki vaših bližnjih vedno na očeh, saj ima vsak družinski član svoj stolpec, kamor vnašate osebne dogodke. Vse to, medtem ko gledate najlepše skupne trenutke.

Poiščite navdih v naši galeriji.

Prebrskajte našo paleto modelov

Prebrskajte našo paleto modelov

Glossy Photo Paper

Uživajte v motivih, ki so prikazani na FUJIFILM-ovem papirju Crystal Archive DP II Professional s sijajno površino (250 g/m²).

Ta papir ponuja odlično reprodukcijo barv, največjo ostrino in neverjetno globino. Njegova visoka gostota zagotavlja globoke črne odtenke in črno-bele slike z visokim kontrastom prikaže v najboljši luči.

fotografski papir sijajni
recikliran papir
fotografski papir mat
Svileni fotografski papir
vrhunski mat papir

Zakaj bi kupovali pri podjetju Saal Digital?

Mi smo profesionalen fotografski laboratorij in fotografija je naša strast. Ves čas stremimo k nadaljnjemu razvoju izdelkov, da bi dosegali višja merila in uresničevali potrebe svojih strank. Kot sodoben spletni ponudnik storitev smo se specializirali za visokokakovostne fotoizdelke, med drugim personalizirane stenske, namizne in družinske foto koledarje.

Brez logotipa proizvajalca

Brez logotipa proizvajalca

Noben od naših izdelkov ne vsebuje našega logotipa. Prejeli boste popolnoma nevtralen izdelek.

Hitra dostava

Hitra dostava

Fotoizdelek boste prejeli, kot bi mignil. Izdelava traja samo nekaj delovnih dni, zato ne bo treba dolgo čakati.

Zagotavljamo zadovoljstvo

Zagotavljamo zadovoljstvo

Naročanje pri podjetju Saal Digital je popolnoma brezskrbno. Vaše zadovoljstvo je temelj naše filozofije.

Naročanje brez tveganja

Naročanje brez tveganja

Ponujamo različne varne možnosti plačila naročil. Plačate lahko z debetno ali kreditno kartico ali s PayPalom.

Kakovost na profesionalni ravni

Kakovost na profesionalni ravni

Verjamemo v izdelavo prestižnih fotoizdelkov, saj vam tako vedno ponudimo samo najboljše. Vaše slike so pri nas v najboljših rokah.

Oblikujte zdaj
Oblikujte zdaj