Ustvarite čudovito mini zgibanko

Mini zgibanka je zaradi harmonikastega pregiba edinstvena predstavitev fotografij in informacij

5/5
v 2 ocene strank

Veliko različnih načinov uporabe

Zaradi posebne tehnike zgibanja so mini leporella preproste in praktične oblike. V mini leporelo lahko shranite najlepše spomine na poročno slavje ali pa z njim naznanite rojstvo svojega otroka. Primeren je tudi za predstavitev portfolia, saj ga lahko natisnete na obeh straneh.

Različni formati in vrste papirja

Mini zgibanke so na voljo v različnih formatih in ponujajo številne možnosti za strani in pregibe. Izbirate lahko med "klasično", "bisernato" in "strukturirano" površino papirja. Odkrijte, kateri material je pravi za vas in za posebno priložnost. Površine papirja lahko preizkusite z našim kompletom vzorcev.

Vrste papirja, ki so na voljo

Vrste papirja, ki so na voljo

Classic

Papir "Classic" (300 g/m²) se ponaša z izjemno gladko in svetlo belo mat površino. Digitalni tisk zagotavlja briljantne barve v realistični fotografski kakovosti.

Klasičen
strukturiran
biser
Dodajte zlati zaključek svojemu Mini Leporellu

Dodajte zlati zaključek svojemu Mini Leporellu

Želite svojemu modelu Mini Leporello dodati poseben pridih? Potem preizkusite naš zlati zaključek! Dodala vam bo novo dimenzijo, ki jo boste lahko občutili in videli.

To obdelavo lahko izberete pri izbiri formata, površine in drugih značilnosti za svoj Mini Leporello. Nato med oblikovanjem preprosto izberite posebno barvo (zlato) za dele, ki bi jih radi imeli s tem učinkom.

Oblikujte zdaj
Oblikujte zdaj