Ustvarite čudovito mini zgibanko

Mini zgibanka je zaradi harmonikastega pregiba edinstvena predstavitev fotografij in informacij

Minileporello

Veliko različnih načinov uporabe

Zaradi posebne tehnike zgibanja so mini leporella preproste in praktične oblike. V mini leporelo lahko shranite najlepše spomine na poročno slavje ali pa z njim naznanite rojstvo svojega otroka. Primeren je tudi za predstavitev portfolia, saj ga lahko natisnete na obeh straneh.

Različni formati in vrste papirja

Mini zgibanke so na voljo v različnih formatih in ponujajo številne možnosti za strani in pregibe. Izbirate lahko med "klasično", "bisernato" in "strukturirano" površino papirja. Odkrijte, kateri material je pravi za vas in za posebno priložnost. Površine papirja lahko preizkusite z našim kompletom vzorcev.

Vrste papirja, ki so na voljo

Photoproduct

Klasični papir

Klasični papir (300 g/m²) se ponaša z izredno gladko in izrazito belo, matirano površino. Šestbarvni tisk zagotavlja močne barve in realistične fotografije.

Photoproduct

Strukturiran

Papir "Structured" (300 g/m²) vaši kartici ne daje le značaja, temveč tudi izrazito teksturo na otip. Šestbarvni tisk zagotavlja izrazite barve.

Photoproduct

Bisernati papir

Če vam oblikovanje veliko pomeni, je bisernati papir prava izbira za vas. Ta posebna površina ima intenziven, sijoč odsev. Na voljo v šestbarvnem tisku.

Oblikujte zdaj
Oblikujte zdaj