Fotoknjige Layflat

Kaj je vezava Layflat?

Layflat je vrsta vezave z odprtino 180º, ki omogoča, da fotoknjiga leži ravno na mizi. Zahvaljujoč tej vezavi je fotoknjiga veliko bolj prijetna na pogled, brez neželenih pregibov med dvema stranema. Pri drugih tehnikah vezave se vidljivost na sredini izgubi.

Kaj je vezava Layflat?
Kako je videti običajna vezava

Kako je videti običajna vezava

Običajna vezava ustvari pregibe na sredini strani fotoknjige, zaradi česar se izgubi vidljivost. To pomeni, da ne morete pravilno videti celotne slike, poleg tega pa morate biti pri oblikovanju bolj pozorni na to, kam postavljate fotografije. S fotoknjigo z vezavo Layflat te težave ne boste imeli več.

Layflat vezava - visoka prilagodljivost postavitve

Layflat vezava - visoka prilagodljivost postavitve

Vezava Layflat vam omogoča, da slike namestite med dve strani, ne da bi izgubili vidljivost. To pomeni, da imate pri oblikovanju svoje fotoknjige veliko prilagodljivost in lahko svoje fotografije prosto postavite. Pri tem ne boste izgubili nobene podrobnosti.

Panoramski pogled na vaše fotografije

Vezavo Layflat lahko izkoristite tudi za namestitev fotografij čez dve polni strani in ustvarite impresiven panoramski pogled. Zato je ta robustna vezava, iz katere strani ne izpadajo, idealna tudi za panoramske fotografije ali fotografije z večjim številom oseb.

Panoramski pogled na vaše fotografije
Prilagodljive notranje platnice

Prilagodljive notranje platnice

Zaradi vezave Layflat lahko oblikovanje fotoknjige začnete neposredno na prvi strani na levi in tako kar najbolje izkoristite razpoložljivi prostor. Dodate lahko na primer barve, teksture, slike in besedilo. To velja tudi za zadnjo stran na desni (za zadnjo platnico).

Vse naše fotoknjige so ležeče

Vse naše fotoknjige so ležeče

Izbirate lahko med našo široko paleto fotoknjig: trda vezava, mehka vezava ali Professional Line; izberite format in velikost, ki vam najbolj ustrezata, ter med različnimi foto papirji izberite tisto, ki najbolj ustreza vašim fotografijam. Ne glede na to, kako boste konfigurirali svojo fotoknjigo, bodo vse imele ležečo vezavo.

Oblikujte zdaj