Foto knjižice iz Saal Digital

Doživite svoje slike v vrhunski kakovosti

CCHIP Foto/Video 2022 Zmagovalec testa CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Splošna ocena: ''zelo dobro'' ''odlično'': FOTOHITS 05/2019 Saal Digital navdušuje z vrhunskim fotoplatnom, ostrim tiskom in izjemnimi kontrasti. Zmagovalec preizkusa CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Rezultati preizkusa: zelo dobro Zelo dobra in hitra dostava Saal se vsekakor ponaša z vzorno kakovostjo. Detajli na razvitih fotografijah so fantastični, ostrina in barvna ločljivost pa sta vrhunski. Saal Digital se ponaša z izvrstnimi kontrasti in izdelavo. Tako kakovostnih fotoknjig še nismo videli.
Edinstven, tako kot vaše fotografije

Edinstven, tako kot vaše fotografije

Strani fotoknjižice in prozornega zaščitnega ovitka so povezane z visokokakovostno spiralno vezavo. Ta spiralna vezava omogoča enostavno obračanje strani in ležečo obliko. Če želite, lahko strani tudi popolnoma obrnete in tako prikažete samo eno sliko naenkrat.

Površine papirja

Površine papirja

Izbirate lahko med našimi vrhunskimi papirji. Zaradi visokokakovostnega šestbarvnega tiska bodo vaše slike videti ostre kot britev. Fotoknjiga je na voljo v številnih formatih in brez natisnjenega logotipa ali črtne kode.

Formati fotozvezka

Poiščite navdih v naši galeriji.

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
Oblikujte zdaj
Oblikujte zdaj