Prvo fotoknjigo lahko naročite že za 9,99 €

Kupon dobrodošlice* v vrednosti 15 €: FB834-EXP

*15 € kupon za eno fotoknjigo, velja do 31.05.2024. Minimalna vrednost naročila 24,95 €. Stroški dostave niso vključeni. Ni mogoče kombinirati z drugimi posebnimi ponudbami ali kuponi. Izkoristiti ga je mogoče le enkrat na gospodinjstvo.
DigitalPhoto 2023 CHIP Foto/Video 2023 Fotocommunity CHIP Foto/Video 2022 Zmagovalec testa CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Splošna ocena: ''zelo dobro'' ''odlično'': FOTOHITS 05/2019 Saal Digital navdušuje z vrhunskim fotoplatnom, ostrim tiskom in izjemnimi kontrasti. Zmagovalec preizkusa CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Rezultati preizkusa: zelo dobro Zelo dobra in hitra dostava Saal se vsekakor ponaša z vzorno kakovostjo.

Visokokakovostna fotoknjiga iz podjetja Saal Digital

Pregled najpomembnejših dogodkov

 • 15 € kupon za fotoknjigo
 • Mat ali sijajni zaključek
 • LayFlat vezava brez pregibov
 • Brez logotipa
 • 100-odstotno jamstvo zadovoljstva - nakup brez tveganja
 • Obrat v 1-2 delovnih dneh

Kupon za odkritje

Odkrivajte svoje odkritje

 • Odkrijte širok izbor velikosti, ki so na voljo
 • Mat in sijajni zaključki za naslovnico in naklade.
 • Zaradi vezave layflat lahko panoramske slike postavite čez razpone, ne da bi izgubili elemente na sredini.
 • Vsako gospodinjstvo lahko kupon unovči enkrat, ne glede na to, ali ste že prej naročili fotoknjige ali druge izdelke.
 • Kupona za odkrivanje ni mogoče kombinirati z drugimi promocijami

Kako lahko unovčim kupon?

Vaša fotoknjiga, korak za korakom

Prenesite brezplačno programsko opremo in začnite ustvarjati svojo sanjsko fotoknjigo. Izberite format, zaključek in pričakovano število strani.

Naslednji korak je oblikovanje fotoknjige, kot si jo želite. Dodajte svoje slike, robove ali ozadja ter jo prilagodite z učinki, filtri in drugimi funkcijami. Na koncu preverite svoj projekt s pomočjo namigov v programu. Ste zadovoljni? Če je tako, dokončajte postopek naročila.

Ko vnesete podatke o naročilu, se v naslednjem koraku prikaže polje za vnos kode kupona. Vnesite kodo v predvideno polje in oddajte naročilo. Vrednost kupona bo nato odšteta od skupnega zneska.

Photos

Brezplačna programska oprema Saal Design

Programska oprema za oblikovanje Saal

Odkrijte raznolike možnosti oblikovanja v brezplačni programski opremi Saal Design Software. Svoje fotografske izdelke prilagodite s posameznimi ozadji, obrobami, sličice in še veliko več ter besedilo postavite na želeno mesto s pomočjo besedilnih polj. Uporabite lahko tudi različne učinke in filtre za učinkovitejšo predstavitev fotografij.

Prenesite in namestite

Programsko opremo Saal Design lahko brezplačno prenesete tukaj. Prenos se bo začel takoj. Odprla se bo nova stran s podrobnimi navodili za prenos in namestitev. Ko je prenos končan, sledite navodilom brskalnika in namestite programsko opremo. Kodo kupona za fotoknjigo vnesite na koncu postopka naročanja.

Navodila za fotoknjigo

Kako ustvaril fotoknjigo s programsko opremo Saal Design?

V navodilih boste spoznali vse o programski opremi Saal Design − od tega, kako jo odprete, pa do naročila fotoknjige. Odkrijte svet izdelkov Saal Design in številne konfiguracije ter možnosti oblikovanja, ki so vam na voljo. Korak za korakom vam predstavimo različne funkcije za oblikovanje. Vse vam razložimo s primeri in vas usmerjamo do naročila fotoknjige.

Zakaj bi kupovali pri podjetju Saal Digital?

Naš odziv na veliko povpraševanje − kakovost in čas dostave

Zastavili smo si prave cilje: najvišja kakovost in vrhunske storitve. Hitra izdelava, kratek čas dostave in najvišja kakovost so tisto, zaradi česar Saal Digital izstopa. To dokazujejo tudi številna testiranja v strokovnih revijah in ocene potrošnikov. Izdelki so ponavadi pripravljeni za odpremo v 1–2 delovnih dneh. Trenutni čas dostave lahko spremljate na spletu sproti in kadar koli.

Plačilo in dostava

Razmerje med ceno in storitvijo, s katerim se ponaša Saal Digital, je brez primere. Vsi ponujeni načini plačila so priročni in varni, naročila pa dostavljajo zaupanja vredni partnerji.

Naša obljuba

Bistvo naše izjave o poslanstvu je, da ste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami.

Zato vam zagotavljamo:

 • vrhunske in izredno kakovostne fotoizdelke,
 • običajno jih odpremimo v 1–2 delovnih dneh,
 • varno plačilo prek PayPala,
 • neposredno od proizvajalca Saal Digital.

Če s fotoknjigo niste zadovoljni, vam bomo z veseljem pomagali rešiti težavo. Prizadevali si bomo najti rešitev, ki ustreza vašim zahtevam. Kadar koli se lahko obrnete na našo podporo uporabnikom.

Oblikujte zdaj
Oblikujte zdaj