Vznemirljiv navdih: Professional Line

Vrhunska fotoknjiga z določenim wow faktorjem

Ročno izdelano

Ročno izdelano

Ročno izdelani vrhunski izdelki iz visokokakovostnih materialov

Platnice iz akrila

Platnice iz akrila

Doživite močan lesk in globino barv

Brez logotipov

Brez logotipov

Na naših izdelkih ni grdih logotipov proizvajalcev

Ena zgodba, ena strast

Ena zgodba, ena strast

Ročno izdelani, visokokakovostni in s posebnim pridihom. Naše fotoknjige iz linije Professional Line smo zasnovali tako, da v vseh pogledih izpolnjujejo potrebe sodobnih fotografov. Razkošna prednja stran iz akrilnega stekla v kombinaciji z visokokakovostnim zadnjim ovitkom in hrbtiščem iz usnja ustvarja zelo poseben izdelek. Ujemajoča se vrhunska darilna škatla zagotavlja elegantno predstavitev.

Fotoknjiga Professional Line formati

Eleganten akrilni pokrov

Eleganten akrilni pokrov

Zaradi kombinacije |akrila in visokokakovostnega usnja je ovitek te fotoknjige resnično edinstven. Akril zagotavlja intenzivno svetlost, sijajnost barv in impresivno globino za osupljivo sliko na naslovnici.

Individualno oblikovanje

Individualno oblikovanje

Ročno izdelana fotoknjiga Professional Line vam ponuja različne možnosti platnic iz usnja in posebnih površin, kot so platno, pluta ali videz lesa. Te površine lahko dodatno prilagodite z besedilom in kliparti.

Edinstveno oblikovanje

Nepozabno oblikovanje. Platnico iz akrila lahko kombinirate z več izbirami umetnega usnja. Vaša fotoknjiga ne bo posebna samo na otip, temveč bo imela tudi individualen, eleganten slog.

Edinstveno oblikovanje
Fotoknjiga XT iz Professional Line

Fotoknjiga XT iz Professional Line

Še posebej debele strani vaše fotoknjige so prestižne na otip, zato vzbudijo čute. Ko gledate slike v Fotoknjiga XT iz Professional Line, je to prav posebno doživetje.

Površina strani

Površina strani

Slike in barve na našem sijajnem in matiranem fotopapirju naredijo vtis. Če želite svojim slikam dodati še več značaja, vam to omogoča naš prestižni matiran papir za tiskanje.

Vaše fotografije s panoramskim pogledom

Naše fotoknjige Professional Line imajo vezavo Layflat, tako da ne izgubite nobene podrobnosti svojih fotografij. Zaradi 180-stopinjskega odpiranja boste lahko fotografije brez težav postavili na dve strani in ustvarili impresiven panoramski učinek.

Vaše fotografije s panoramskim pogledom
Poln strasti

Poln strasti

Vrhunska darilna škatla je eleganten način predstavitve naših fotoknjig Professional Line. Ročno izdelana škatla s finim usnjenim ovitkom je idealna za elegantno darilno embalažo, hkrati pa omogoča varno shranjevanje spominkov.

Poiščite navdih v naši galeriji.

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02

Pobliže si oglejte Professional Line

V tem posnetku vam podrobno predstavimo Fotoknjige Professional Line. Ogledali si boste lahko različne formate pa tudi možnosti končne obdelave platnic in notranjih strani.

Oblikujte zdaj
Oblikujte zdaj