Pokončne pregibne kartice najvišje kakovosti

Nekaj posebnega ob vsaki priložnosti

Folded Card left right
Brezplačni vzorec

Brezplačni vzorec

Naročite brezplačni vzorec, da boste videli, kakšna je kartica, ki ste jo oblikovali.

Količina po meri

Količina po meri

Naročite točno takšno količino, kot jo potrebujete. Mogoča so tudi majhna naročila, tudi samo en natis.

Brez logotipov

Brez logotipov

Na fotoizdelkih podjetja Saal Digital ni zoprnih logotipov proizvajalca.

Folded Card left right with envelope

Zložene kartice točno tako, kot želite.

Naše zložene kartice so zasnovane tako, da se zložijo na levo. Izbirate lahko med različnimi velikostmi - kvadratnimi, pokončnimi ali ležečimi - in ustvarite kartico, ki ustreza vašim potrebam.

Poleg tega lahko zložljive kartice dekorativno oblikujete in vam nudijo veliko prostora za osebno sporočilo. Tako lahko poleg sporočila prikažete tudi kratko zgodbo za prejemnika.

Povzetek

  • na voljo so štirje formati,
  • na voljo so tri končne obdelave: klasična, biserna, hrapava,
  • po želji naročite tudi ovojnice,
  • količina po dogovoru,
  • brezplačen vzorec vaše kartice.
Photoproduct

Klasični papir

Klasični papir (300 g/m²) se ponaša z izredno gladko in izrazito belo, matirano površino. Šestbarvni tisk zagotavlja močne barve in realistične fotografije.

Photoproduct

Strukturiran

Papir "Structured" (300 g/m²) vaši kartici ne daje le značaja, temveč tudi izrazito teksturo na otip. Šestbarvni tisk zagotavlja izrazite barve.

Photoproduct

Bisernati papir

Če vam oblikovanje veliko pomeni, je bisernati papir prava izbira za vas. Ta posebna površina ima intenziven, sijoč odsev. Na voljo v šestbarvnem tisku.

Folded Cards (left right)

Izberite velikost, format in zaključek

Zložene kartice so na voljo v različnih velikostih v pokončnem, ležečem ali kvadratnem formatu. Z različnimi možnostmi dodelave lahko prilagodite vsako podrobnost.

Zloženo kartico dopolnite z ustrezno kuverto in kot posebno gesto pošljite visokokakovostno osebno čestitko. Pred oddajo večjih naročil lahko naročite tudi brezplačen vzorec kartice, ki ste jo oblikovali.

Popolna svoboda oblikovanja

Svoje zgibanke lahko v programu oblikujete točno tako, kot želite. Različne predloge za oblikovanje, razvrščene po priložnostih, vam lahko olajšajo postopek.

Če želite dodati več podrobnosti ali jih narediti bolj osebne, lahko dodate fotografije, oblikovne elemente ali sličice in jih spremenite v svoje osebno umetniško delo. Uporabite številna orodja, ki so na voljo v programski opremi Saal Design - vaša ustvarjalnost nima meja!

Oblikujte zdaj
Oblikujte zdaj