Vaše sporočilo na ležeči pregibni kartici

Oblikovanje po meri v formatu pokrajina

Brezplačni vzorec

Brezplačni vzorec

Naročite brezplačni vzorec, da boste videli, kakšna je kartica, ki ste jo oblikovali.

Količina po meri

Količina po meri

Naročite točno takšno količino, kot jo potrebujete. Mogoča so tudi majhna naročila, tudi samo en natis.

Brez logotipov

Brez logotipov

Na fotoizdelkih podjetja Saal Digital ni zoprnih logotipov proizvajalca.

Narejeno za vaše panoramske slike

Zbirka kartic Saal Digital vam ponuja več možnosti za predstavitev vašega sporočila. Ena od njih je zložljiva kartica, ki v formatu v ležečem položaju (15 x 10 cm in 20 x 10 cm) ponuja veliko prostora za vaše panoramske slike.

Zloženka se nahaja na najdaljši strani kartice in se odpira navzgor, kar pomeni, da jo lahko uporabite tudi kot okrasek za dom. V naši programski opremi za oblikovanje imamo za vas na voljo različne predloge, ustvarite pa lahko tudi povsem individualno zasnovo za svojo kartico.

Povzetek

  • na voljo v velikostih 15 x 10 cm in 20 x 10 cm,
  • tri različne vrste papirja,
  • oblikujete lahko vse štiri strani,
  • na voljo je tudi ovojnica, če jo potrebujete,
  • na voljo je brezplačen vzorec.

Vaše pregibne kartice

Pregibne kartice so na voljo v formatu pokrajina. Naročite jih lahko, kolikor želite, z najmanj enim natisom. Določite lahko končno obdelavo papirja kartice in po potrebi dodate ovojnice.

Črtnih kod ali logotipov ne dodajamo, zato lahko v celoti izkoristite vse štiri strani. Tako je vaš foto izdelek popolnoma nevtralen.

Vaše osebno oblikovanje

Izbirate lahko med različnimi predlogami za oblikovanje ali pa sami oblikujete postavitev zložene kartice. Številne možnosti oblikovanja v brezplačni programski opremi vam bodo pomagale ustvariti lastno oblikovanje.

Poleg različnih pisav, sličice, filtrov in učinkov lahko fotografije in besedila okrasite tudi z različnimi robovi in ozadji ter tako ustvarite povsem edinstveno voščilnico.

Photoproduct

Classic

Papir "Classic" (300 g/m²) se ponaša z izjemno gladko in svetlo belo mat površino. Digitalni tisk zagotavlja briljantne barve v realistični fotografski kakovosti.

Photoproduct

Strukturiran

Papir "Structured" (300 g/m²) vaši kartici ne daje le značaja, temveč tudi izrazito teksturo na otip. Digitalni tisk zagotavlja izrazite barve.

Photoproduct

Pearl

Če vam je oblikovanje zelo pomembno, je papir "Pearl" prava izbira. Izjemna površina ima intenzivne, bleščeče odseve.

Oblikujte zdaj
Oblikujte zdaj