Kaj pravijo o nas

Spoznajte zgodbe o uspehu ljudi, kot ste vi

customername
Eva Krzak

"To knjigo sem oblikovala kmalu po rojstvu sina."

Slike in knjige že leta naročam pri podjetju Saal Digital in vedno sem bil popolnoma zadovoljen. Tako je tudi v primeru te čudovite knjige iz linije Professional Line z darilno škatlo. To knjigo sem oblikoval kmalu po rojstvu sina, da bi na najlepši možni način ohranil spomin na prve dni. Kakovost platnic je čudovita, struktura je videti zelo elegantna, prav tako tudi darilna škatla.

Posebej cenim tudi zelo dobro kakovost papirja in obstojnost barv. Tudi moje stranke, ki jih vedno znova presenetim z majhnimi fotografskimi darili, so vsakič znova navdušene.

customername
Ollie Holder

"Kakovost fotoknjige je bila izjemna"

Ime mi je Ollie in sem profesionalni fotograf in snemalec. S fotoaparatom sem vedno na poti, tako poklicno kot v prostem času, vendar še nikoli nisem našel časa, da bi imel tiskano kopijo svojega dela. Tu se pojavi podjetje Saal Digital...

Storitev tiskanja podjetja Saal Digital sem uporabil že v 2020 , da bi ustvaril čudovito zbirko fotografij, ki sem jih posnel v preteklih letih. Izkušnja je bila fantastična in to storitev priporočam vsem, ki iščejo visokokakovostno in profesionalno fotoknjigo.

Ena od stvari, ki me je najbolj navdušila, je bila enostavnost uporabe storitve. Spletna stran je bila uporabniku prijazna, postopek oblikovanja pa preprost. Brez težav sem naložil svoje fotografije ter izbral postavitev in obliko knjige, cenil pa sem tudi možnost predogleda knjige, preden sem zaključil svoje naročilo.

Kakovost fotoknjige je bila izjemna. Slike so bile jasne in živahne, papir pa debel in trpežen. Všeč mi je bil sijajni zaključek, ki je knjigi dodal pridih elegance. Cenim tudi možnost izbire različnih naslovnic, vključno s trdo vezavo, mehko vezavo ali vezavo v usnje.

Na splošno sem bil zelo zadovoljen s svojo izkušnjo z uporabo podjetja Saal Digital. Enostavna uporaba, visokokakovostni tisk in hiter čas dostave so bili odlični. To storitev bi v prihodnosti zagotovo še enkrat uporabil in jo priporočam vsem, ki želijo ustvariti lepo in profesionalno oblikovano fotoknjigo.

customername
Yannick Lange

"Že nekaj časa imam zamisel, da bi ustvaril knjigo s portfeljem..."

Nekatere moje fotografije so že končale na steni ali pa so bile natisnjene kot del potovalnih fotoknjig. Vendar je to le majhno število mojih (najboljših) fotografij in v knjigah običajno tekmujejo z zgodbo ali potovanjem.

Zato sem že nekaj časa imel idejo, da bi ustvaril knjigo s portfeljem, v kateri bi se znašle samo moje najboljše fotografije zadnjih 10 let in v kateri bi bil poudarek izključno na fotografijah: Velik tisk, brez besedila, neodvisno od lokacije in fotografskega potovanja.

Zato je bil izziv narediti knjigo vznemirljivo in ji dati skupno nit. To sem poskušal doseči tako, da sem fotografije razvrstil po barvnih razpoloženjih, zaradi česar je v knjigi ""barvni gradient"": Od bele zime do sive, zelene, poletne rumene, poletne oranžne, jesenske oranžne, jesenske rumene in na koncu spet do bele/modre...

customername
Sebastian Frank

"Natisnjene slike so preprosto nekaj drugega"

Imel sem srečo, da sem lahko preizkusil fotoknjigo. Zato sem takoj izkoristil priložnost za knjigo s portfeljem. Tako lahko strankam pokažem prvi vtis o svojem delu. In bodimo iskreni, natisnjene slike so preprosto nekaj drugega. Zato sem se usedel k urejevalniku Saal Editor in v nekaj korakih ustvaril fotoknjigo.

Programska oprema je zame intuitivna in ustvarjanje je bilo končano razmeroma hitro. V štirih dneh je bila knjiga že na voljo! Super hitra storitev! Zdaj pa h knjigi: Knjiga naredi kakovosten vtis in se dobro čuti. Izpolnjuje moja pričakovanja in všeč mi je mat papir.

Prav tako je lepo, da sredinski pregib ni obsežen, tako da lahko resnično vidiš celotno sliko. Še enkrat bi jo kupil in jo brez zadržkov priporočam. Zahvaljujem se vam za priložnost, da sem ga lahko preizkusila :-)

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite:

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite: