FUJIFILM svila/portret, fotoplakat podjetja Saal Digital

Vaš kupon dobrodošlice* v vrednosti 15 €: PF276-EXF

*Kupon za plakate v vrednosti15 € Najmanjša vrednost naročila je 29,95 €. Stroški dostave niso vključeni v ceno. Kupon ni združljiv z drugimi posebnimi ponudbami ali kuponi. Vsako gospodinjstvo ga lahko unovči samo enkrat. Velja do 30.04.2024.

Poseben dotik svile

Klasični fotografski plakat s finim svilenim rastrom zagotavlja poseben občutek. Površina svile se uporablja v oglaševanju in portretni fotografiji ter zagotavlja odlično reprodukcijo barv in dolgotrajno stabilnost slike.

Ta vrsta plakata je še posebej primerna za profesionalne portrete ter poročno in šolsko fotografijo.

Neverjetna kakovost plakatov

Intenzivni barvni spekter omogoča odlično reprodukcijo slike in naravno senčenje. Svila je prijetna za dotik in se opazno razlikuje od drugih površin.

Odkrijte naše druge površine. V naši zbirki ponujamo še pet drugih površin za fotografske plakate, vključno s tremi v naši ponudbi plakatov FineArt.

Silk Fujifilm

Odlična barvna reprodukcija

Fotopapir s svilnato končno obdelavo je rezultat sodobnih tehnologij s srebrovim halogenidom, barvnim reaktantom in več sloji. Nastane plakat z bleščečimi, poudarjenimi detajli in širokim barvnim prostorom.

Zaščita pred kopiranjem: Posebna svilnata končna obdelava, ki je malce hrapava, omogoči skeniranje slike. Fotoplakat je torej zaščiten pred kopiranjem.

Oblikujte zdaj
Oblikujte zdaj