Rezervirajte klic za predstavitev. Odkrijte potencial svojega fotografskega podjetja s Photo Portal

Odkrijte potencial fotografskega portala za vaše podjetje

S celovitim naborom orodij portala Photo Portal dvignite svoje fotografsko poslovanje na novo raven. Ne glede na to, ali zajemate nežne trenutke življenja ali velika praznovanja, lahko Photo Portal poenostavi vaš potek dela in razširi vaše prodajne možnosti. Izpolnite spodnji obrazec in se dogovorite za osebni klic z našo prodajno ekipo. Z veseljem bomo raziskali, kako se lahko Photo Portal vključi v vaš poslovni model in vam pomaga povečati prihodke.check
Vaši kontaktni podatki so bili uspešno posredovani. Zahvaljujemo se vam za vaše sporočilo.

Raziščite naše predstavitvene galerije

Vstopite v svet možnosti z našim izbranim izborom demo galerij, ki odražajo različne fotografske sloge in poslovne modele. Odkrijte predstavitev svojih fotografij, od osebnih portretov do poročnih praznovanj in šolskih fotografij, kot bi se prikazale vašim strankam.

Fotopapier glänzend

Hitri začetek v 3 korakih

Osnovne nastavitve

Najprej navedite podatke o svojem računu in obračunu. Sprejmite našo politiko GDPR, izberite vrsto naročnine in nastavite želeni način plačevanja.

Cenik

V razdelku Prodaja ustvarite začetni cenik. Izberite različne izdelke za prodajo in določite stopnjo dobička, da zagotovite dobičkonosnost.

Ustvarjanje galerije

Ustvarite prvo galerijo (standardno ali s kodo QR). V nastavitvah galerije povežite svoj cenik, jo objavite in pripravljeni ste na prodajo svojih del!