Uporaba fotografskega portala za fotografiranje otrok in novorojenčkov

Fotografiranje dojenčkov in novorojenčkov

S fotografskim portalom Saal

Organizirajte nežne fotografije dojenčkov in novorojenčkov v neskončno veliko galerij in podgalerij. Naša platforma ponuja priložnost za predstavitev očarljivih fotografskih izdelkov, prilagojenih novopečenim staršem. Poenostavite izbiro slik z učinkovitimi orodji za povratne informacije in komentarje. Začnite brez tveganja in izkoristite ničelne provizije ter 10 GB brezplačnega prostora za shranjevanje!

Fotografiranje dojenčkov in novorojenčkov

Prilagojeno vašemu delovnemu procesu

Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe glede galerije, projekta ali delovnega procesa, imamo rešitve, ki jih lahko pokrijejo.

Profesionalni popust

Uživajte v 35 % popustu na fotografske izdelke, ki jih proizvaja naš laboratorij in se prodajajo neposredno vašim strankam.

Vaš partner za izpolnjevanje

Pokrivamo obdelavo plačil, zaračunavanje, delovne tokove e-pošte, proizvodnjo, pošiljanje in skrb za stranke.

Celotni prihodki iz prenosov

Zadržite ves dobiček od digitalnih prenosov, prodanih prek vaših galerij, brez provizij.

Brez provizij

Zadržite 100 % dobička od prodaje fotografskih izdelkov in prenosov.

Kako deluje

  • Ustvarjanje galerije: Enostavno razporedite fotografije v glavne in podgalerije
  • Vključevanje projektov: Vključite projekte, kot so fotoknjige ali voščilnice
  • Sodelujte s povratnimi informacijami: Vključite povratne informacije za učinkovit izbor fotografij
  • Cene in ponudbe: Cenik za prodajo izdelkov z opredeljenimi stopnjami dobička
  • Paketne ponudbe: Ustvarite komplete izdelkov, ki združujejo izpise in prenose
  • Spletna naročila staršev: Starši se prijavijo in naročijo fotografske izdelke
  • Izpolnjevanje v laboratoriju: Izvedba in dostava: Saalova upravljana proizvodnja in dostava

Hitri začetek v 3 korakih

Osnovne nastavitve

Najprej navedite podatke o svojem računu in obračunu. Sprejmite našo politiko GDPR, izberite vrsto naročnine in nastavite želeni način plačevanja.

Cenik

V razdelku Prodaja ustvarite začetni cenik. Izberite različne izdelke za prodajo in določite stopnjo dobička, da zagotovite dobičkonosnost.

Ustvarjanje galerije

Ustvarite prvo galerijo (standardno ali s kodo QR). V nastavitvah galerije povežite svoj cenik, jo objavite in pripravljeni ste na prodajo svojih del!

Neomejene galerije in podgalerije

Razširite svojo fotografsko predstavitev z glavnimi galerijami in podrobnimi podgalerijami, kar poenostavi navigacijo uporabnikov in izboljša splošno izkušnjo. Ta funkcija omogoča ne le organiziranje, temveč tudi nemoteno upravljanje portfelja ali fotografske seje; slike lahko preprosto kopirate, premikate ali odstranjujete po galerijah, dostopate do statistike prodaje ter določate edinstvene naslove in opise za vsako fotografijo. Poleg tega ta sistem omogoča ustvarjanje izdelkov po meri neposredno iz galerij in po potrebi ponuja ročno pošiljanje strankam, kar zagotavlja vsestransko platformo za predstavitev in prodajo vašega dela.

Odzivno mobilno oblikovanje

Zagotovite, da bodo vaše galerije videti brezhibno v vseh napravah, z oblikovanjem, ki je prilagojeno za optimalen ogled na pametnih telefonih. Izbirate lahko med različnimi možnostmi postavitve, kot so enojni ali dvojni stolpci na mobilnih napravah, in prilagajate sloge predstavitve slik, da boste zadovoljili do 90 % strank, ki raje naročajo z mobilnih naprav.

Različne galerijske zasnove

Predstavitev svojega dela lahko prilagodite z različnimi postavitvami galerije, kot so slap, kvadrati, umetniška tabla ali zaobljeni načini, primerni za večje zaslone. Izbirate lahko med temnimi in svetlimi slogi ozadja, ki dopolnjujejo vašo fotografijo, s čimer zagotovite, da bo vaše delo predstavljeno na najbolj vizualno privlačen način.

Povratne informacije

Izboljšajte delovni proces s povratnimi informacijami strank v galeriji z uporabo barvno kodiranega sistema ocenjevanja (zelena, oranžna, rdeča) in gumbov za povratne informacije. Olajšajte komunikacijo s strankami in racionalizirajte postopek izbire z dogovorom o pomenu barv, kot so zelena za odobritev, oranžna za urejanje in rdeča za zavrnitev, kar omogoča hitro filtriranje in sprejemanje odločitev.

Ceniki

Naš sistem poenostavlja upravljanje cenikov in vam zagotavlja prilagodljivost pri določanju in prilagajanju končnih cen za vašo ponudbo. To vključuje fizične izdelke, digitalne prenose, komplete izdelkov, ki ste jih sestavili, in obsežne pakete za prenos iz galerije. Za fizične fotografske izdelke lahko svobodno izberete določene formate ali zaključke in si med določanjem prodajnih cen takoj ogledate svoje stopnje dobička. Izbirate lahko med odstotno ali absolutno stopnjo dobička. Poleg tega naša funkcija lepšanja cen zagotavlja, da so cene zaokrožene navzgor, kar vašim strankam predstavi estetsko privlačnejšo številko in izboljša splošno nakupno izkušnjo.

Oblikovanje kolaža in več slik

Oblikujte edinstvene projekte z uporabo svojih slik in ustvarite očarljive kolaže ali večslikovne kompozicije. Ta funkcija omogoča bolj raznoliko ponudbo izdelkov, saj vam omogoča prodajo modelov, ki vključujejo več slik v eni umetniški obliki.

Fizični fotografski izdelki in datoteke za prenos

Ponuja prenos datotek in fizične fotografske izdelke. Ponudbo prilagodite tako, da izberete posebne formate, obdelave in dodatke po edinstvenih cenah. Določite različne cene za prenose glede na ločljivost in možnosti paketov. Strankam, katerih paket za fotografiranje že vključuje prenose, zagotovite neprekinjeno izkušnjo prenosa, ne da bi se morali pomikati skozi postopek oddaje.

Nabori izdelkov in nadstandardne prodaje

Ustvarite pakete po meri, ki združujejo prenose s fizičnimi fotografskimi izdelki, da povečate potencial prihodkov. Določite določene količine fotografskih izdelkov ali datotek za prenos, vključno z možnostmi za vse prenose iz galerije, in tako spodbudite dodatne nakupe.

Začnimo vaše potovanje

Raziščite fotografski portal Saal: preprosto ustvarjajte galerije, projekte in prodajajte slike. Prijavite se brezplačno in samostojno raziskujte ali pa naročite predstavitev za voden ogled, prilagojen vašemu delovnemu procesu. Začnite graditi svojo digitalno vitrino zdaj!

Raziščite našo predstavitveno galerijo

V naši predstavitveni galeriji Baby Gallery lahko izkusite toplino in čudovitost ogledovanja in izbiranja spominkov, kot bi to počele vaše stranke. Potopite se v okolje, v katerem se ljubeči komentarji združujejo z enostavnim izbiranjem popolnih paketov izdelkov. Preko brezhibnih možnosti za prenos dragocenih slik ali nakup po meri oblikovanih projektov, ki obeležujejo vsak mejnik, se lahko pomikate po brezhibnih možnostih za prenos dragocenih slik ali nakup po meri oblikovanih projektov.

Fotopapier glänzend