Avtomatizirana fotografska dela in galerije QR | Foto portal

Fotografije in galerije kod QR

Za vrtec in šolsko fotografijo

Avtomatizirano razvrščanje s kodo QR

Enostavno ustvarite kartice s kodami QR za vsakega udeleženca fotografskih seans in tako poenostavite postopek razvrščanja slik v posamezne galerije. Te kartice vključujejo prilagodljivo besedilo za soglasje v skladu z uredbo GDPR in navodila za dostop. Če so podatki o udeležencih predhodno zbrani s spletno registracijo ali uvozom podatkov CSV, se lahko te informacije natisnejo neposredno na kartice, kar poenostavi upravljanje delovnega procesa. S fotografiranjem kod QR udeležencev, ki jim sledijo njihovi portreti, se naložene fotografije samodejno razvrstijo v pravilne posamezne galerije.

Strukturirana fotografska delovna mesta

Naša funkcija Photo Jobs je zasnovana tako, da posnema strukturo obsežnih fotografskih nalog v ustanovah, kot so šole, organizacije, podjetja ali veliki dogodki in praznovanja, ter ponuja skupinsko nastavitev, ki omejuje dostop do skupnih galerij izključno na člane ustrezne skupine. Ta organizacija pomaga pri učinkovitem upravljanju in pregledovanju različnih skupin.

Prilagojene dostopne kartice s kodo QR (kmalu)

Prilagodite kartice s kodami QR svojemu slogu in naredite močan prvi vtis na udeležence. Poleg navodil za dostop prilagodite kartice tako, da vključujejo promocijske kode ali kode za kupone, s čimer udeležence spodbudite k dostopu in nakupu v svojih galerijah. Uživajte v popolni ustvarjalni svobodi pri oblikovanju kartic s kodami QR z uporabo naše uporabniku prijazne programske opreme.

Spletna registracija

Olajšajte zbiranje podatkov o udeležencih pred dnevom fotografiranja z namenskim URL naslovom ali kodo QR. Ta postopek predhodne registracije prihrani čas, z vnaprejšnjim zbiranjem privolitve zagotovi skladnost z GDPR in omogoči, da so podatki udeležencev na voljo v kontaktnem razdelku galerije nalog ali kode QR. Spletni obrazec udeležencem omogoča, da izberejo svojo skupino, in zagotavlja bistvene informacije za fotografski dan, vključno s poznejšimi obvestili o dostopu do galerije prek delovnih tokov e-pošte.

Uvoz seznama CSV

Uvoz seznama CSV vam omogoča učinkovito vključevanje strank in udeležencev z uvozom že obstoječih podatkov neposredno v sistem. Ta funkcija poenostavi postopek s predhodnim izpolnjevanjem kartic s kodami QR s podatki o udeležencih in se brezhibno poveže z delovnimi tokovi e-pošte za izboljšano komunikacijo. Idealna je za pripravo fotografskih dni, saj odpravlja ročno zbiranje podatkov in izkorišča samodejno razvrščanje za organizacijo fotografij.

Ročno razvrščanje

Ročno razvrščanje je prilagodljiva alternativa za fotografe, ki ne želijo uporabljati kod QR. Če preprosto izberete prvo fotografijo vsakega udeleženca v mapi, naš sistem samodejno ustvari posamezne galerije za vsako osebo. Ta metoda poenostavi organizacijo fotografij brez potrebe po karticah s kodami QR in ponuja učinkovit potek dela za vsak fotografski dan.

Skupine in posamezne podgalerije

Skupine in posamezne podgalerije znotraj delovnega mesta omogočajo prilagojen dostop za udeležence. Posamezne podgalerije, namenjene vsakemu fotografiranemu udeležencu, omogočajo ekskluziven dostop prek edinstvenega URL-naslova ali kode QR, z neobvezno registracijo za dodatno varnost. Podgalerije skupin so dostopne vsem članom določene skupine, kar poenostavi dostop brez potrebe po ločenih kodah QR in zagotavlja, da si te galerije lahko ogledajo in naročajo le ustrezni člani skupine.

Zbirke izdelkov in datoteke za prenos

Kompleti izdelkov in datoteke za prenos izboljšajo izkušnjo fotografiranja v obsegu, saj ponujajo prilagodljive pakete. Prilagodite ponudbo s fizičnimi odtisi, fotografskimi izdelki in digitalnimi prenosi, da bo ustrezala potrebam skupine ali posameznika. Izkoristite promocije in kupone za spodbujanje pravočasnih naročil, kar omogoča prilagodljive in ciljno usmerjene strategije trženja v skupinskih in individualnih podsklopih. Ta funkcija se prilagaja edinstvenim zahtevam množične fotografije in zagotavlja celovito rešitev za prodajo in izmenjavo slik.

Začnimo vaše potovanje

Raziščite fotografski portal Saal: preprosto ustvarjajte galerije, projekte in prodajajte slike. Prijavite se brezplačno in samostojno raziskujte ali pa naročite predstavitev za voden ogled, prilagojen vašemu delovnemu procesu. Začnite graditi svojo digitalno vitrino zdaj!