Fotografski portal Saal: Spletna trgovina Galerija in sistem podgalerij

Galerije

Predstavite in prodajte svojo umetnost

Neomejene galerije in podgalerije

Razširite svojo fotografsko predstavitev z glavnimi galerijami in podrobnimi podgalerijami, kar poenostavi navigacijo uporabnikov in izboljša splošno izkušnjo. Ta funkcija omogoča ne le organiziranje, temveč tudi nemoteno upravljanje portfelja ali fotografske seje; slike lahko preprosto kopirate, premikate ali odstranjujete po galerijah, dostopate do statistike prodaje ter določate edinstvene naslove in opise za vsako fotografijo. Poleg tega ta sistem omogoča ustvarjanje izdelkov po meri neposredno iz galerij in po potrebi ponuja ročno pošiljanje strankam, kar zagotavlja vsestransko platformo za predstavitev in prodajo vašega dela.

Prilagodljivo oblikovanje cen

Prevzemite popoln nadzor nad strukturo cen in ponudbo izdelkov v vsaki galeriji in podgaleriji. Ne samo, da lahko določite edinstvene cene na vseh ravneh, temveč se lahko tudi natančno odločite, katere izdelke ponuditi, ali omogočiti ali omejiti prenose in zagotoviti posebne pakete, prilagojene galeriji ali sliki. Ta neprimerljiva prilagodljivost zagotavlja, da lahko zadovoljite različne želje svojega občinstva, optimizirate svojo prodajno strategijo in povečate zadovoljstvo strank.

Prodaja projektov

Svojo storitev nadgradite s ponudbo fotografskih projektov, kot so fotoknjige ali koledarji, ki strankam omogočajo nakup personaliziranih zbirk ali modelov, ki ste jih oblikovali vi. Ti projekti so lahko predstavljeni v katerikoli galeriji ali podgaleriji, z možnostjo aktiviranja funkcij komentarjev ali povratnih informacij. Ta interaktivni pristop vam omogoča učinkovito zbiranje povratnih informacij strank pred dokončanjem in predstavitvijo projekta, s čimer zagotovite, da so pričakovanja strank izpolnjena ali presežena.

Nevtralni URL

Delite svoje delo z nevtralnim naslovom URL, ki ohranja poudarek na vaši blagovni znamki, na primer https://photo-portal.shop/share/gallery_code/ za galerije in https://photo-portal.shop/profiles/your_name/ za profilno stran. Ta funkcija omogoča prilagodljivost pri načinu varne delitve galerij prek povezave, z neobvezno registracijo ali zaščito z geslom, s čimer dostop prilagodite svojim posebnim zahtevam ter ohranite zasebnost in varnost.

Elektronska sporočila po meri

Poenostavite komunikacijo z možnostjo pošiljanja prilagojenih e-poštnih sporočil in opomnikov v različnih delovnih tokovih za vsako galerijo ali podgalerijo. Učinkovito delite galerije z izbranimi skupinami ali posameznimi stiki z uporabo predlog e-pošte za hitro razširjanje informacij. Ta funkcija prihrani veliko časa, tako da se lahko bolj posvetite fotografiji in manj administrativnim opravilom.

Odzivno mobilno oblikovanje

Zagotovite, da bodo vaše galerije videti brezhibno v vseh napravah, z oblikovanjem, ki je prilagojeno za optimalen ogled na pametnih telefonih. Izbirate lahko med različnimi možnostmi postavitve, kot so enojni ali dvojni stolpci na mobilnih napravah, in prilagajate sloge predstavitve slik, da boste zadovoljili do 90 % strank, ki raje naročajo z mobilnih naprav.

Različne galerijske zasnove

Predstavitev svojega dela lahko prilagodite z različnimi postavitvami galerije, kot so slap, kvadrati, umetniška tabla ali zaobljeni načini, primerni za večje zaslone. Izbirate lahko med temnimi in svetlimi slogi ozadja, ki dopolnjujejo vašo fotografijo, s čimer zagotovite, da bo vaše delo predstavljeno na najbolj vizualno privlačen način.

Povratne informacije

Izboljšajte delovni proces s povratnimi informacijami strank v galeriji z uporabo barvno kodiranega sistema ocenjevanja (zelena, oranžna, rdeča) in gumbov za povratne informacije. Olajšajte komunikacijo s strankami in racionalizirajte postopek izbire z dogovorom o pomenu barv, kot so zelena za odobritev, oranžna za urejanje in rdeča za zavrnitev, kar omogoča hitro filtriranje in sprejemanje odločitev.

Komentarji

Z omogočanjem komentarjev na fotografijah ali galerijah spodbudite dinamično skupnost okoli svojega dela. S funkcijami moderiranja lahko komentarje pregledate, preden so objavljeni v živo, omogočite odgovore in spodbudite sodelovanje z všečki ter tako ustvarite interaktiven in vključujoč prostor za svoje občinstvo.

Seznam želja

Izboljšajte uporabniško izkušnjo tako, da strankam ponudite možnost zbiranja slik na seznamu želja. Za shranjevanje seznama želja je potrebna kratka registracija stranke, da lahko vidite, kdo je dodal slike na seznam želja. Na ta način lahko izboljšate tako kakovost storitev kot tudi možnosti za rast svojega podjetja.

Začnimo vaše potovanje

Raziščite fotografski portal Saal: preprosto ustvarjajte galerije, projekte in prodajajte slike. Prijavite se brezplačno in samostojno raziskujte ali pa naročite predstavitev za voden ogled, prilagojen vašemu delovnemu procesu. Začnite graditi svojo digitalno vitrino zdaj!