Možnosti plačila na fotografskem portalu: PayPal, kartice in še več

Načini plačila

Ponudba brezhibnih načinov plačila

PayPal

Varne in hitre transakcije PayPal omogočajo takojšnja plačila in zagotavljajo, da so naročila obdelana brez zamude, saj ročna odobritev ni potrebna. Služijo tudi kot priročna možnost za prejemanje mesečnih provizij, kar poenostavi finančne vidike vaše prodaje.

Kreditne in debetne kartice

Prek našega partnerja za varno obdelavo plačil, podjetja Computop, sprejemamo glavne kreditne in debetne kartice, vključno z Visa in Mastercard. To zagotavlja varno transakcijo brez shranjevanja plačilnih podatkov vaših strank, kar zagotavlja varnost tako vam kot vašim strankam.

Takojšnje bančno nakazilo

Takojšnje bančno nakazilo ponuja hitro in enostavno spletno plačilno rešitev. Stranke so preusmerjene na spletno mesto svoje banke, kjer izvedejo plačilo, podobno kot pri standardnem bančnem nakazilu, vendar ga opravi ponudnik plačilnih storitev. Trgovec takoj po zaključku plačila prejme potrditev transakcije, kar omogoča hitro obdelavo in odpremo naročila, če ni potrebna ročna odobritev. Opomba: Ta storitev je trenutno na voljo samo v Nemčiji in Avstriji.

Apple in Google Pay

Poenostavite plačevanje svojih strank s priročnostjo storitev Apple in Google Pay. Ta načina plačevanja omogočata hitre in varne transakcije neposredno s pametnih telefonov ali tabličnih računalnikov. Stranke lahko plačila odobrijo z enim samim dotikom, kar znatno pospeši postopek na blagajni.

Ta sodobna plačilna rešitev ne izboljša le nakupovalne izkušnje, temveč zagotavlja tudi dodatno varnost in zasebnost plačilnih sistemov Apple in Google. Naročila so obdelana takoj in hitro preidejo v proizvodnjo, če ni potrebna ročna odobritev.

iDEAL

Našim nizozemskim strankam iDEAL ponuja zaupanja vreden način spletnega plačevanja, ki omogoča plačila prek aplikacije ali spletnega bančništva vaše banke. Ker je iDEAL neposredno bančno nakazilo na naš račun, stranke prejmejo takojšnjo potrditev naročila, kar nam omogoča hiter začetek proizvodnje, če ni določena ročna odobritev.

Začnimo vaše potovanje

Raziščite fotografski portal Saal: preprosto ustvarjajte galerije, projekte in prodajajte slike. Prijavite se brezplačno in samostojno raziskujte ali pa naročite predstavitev za voden ogled, prilagojen vašemu delovnemu procesu. Začnite graditi svojo digitalno vitrino zdaj!