Dinamični projekti in predloge za množično prilagajanje | Foto portal

Predloge in dinamični projekti

Prilagajanje množičnih projektov brez težav

Namestna imena

Namestniki omogočajo prilagajanje zasnove s standardnimi polji in polji po meri, ki jih je mogoče enostavno izpolniti s podatki CSV ali Excel. V predlogah vaše stranke prilagodijo ta nadomestna polja neposredno v vmesniku oblikovanja, pri čemer se ukvarjajo z naročilom in plačilom. Medtem dinamični projekti omogočajo vnos dinamične vsebine s seznama Excel, kar poenostavi množično ustvarjanje personaliziranih naročil. Standardna polja običajno vključujejo imena in naslove, polja po meri pa so lahko kar koli, kar določite vi, kar olajša edinstvene izide projektov za vsako stranko.

Izpolnjevanje več naslovov

Ta funkcija poenostavi postopek za dinamične projekte, saj omogoča distribucijo individualiziranih izvodov projektov na določene naslove. Z nalaganjem datoteke CSV s podatki o pošiljanju lahko zagotovite, da vsak edinstveno prilagojen izvod učinkovito doseže predvidenega prejemnika, kar je idealno za razširjeno distribucijo prilagojenih fotografskih izdelkov.

Množično ustvarjanje projektov

Množično ustvarjanje projektov je temelj dinamičnih projektov, saj omogoča izdelavo številnih kopij projektov z edinstvenimi podatki iz Excela ali CSV. To je idealno za personalizacijo predmetov, kot so poročna vabila z imenom vsakega gosta, saj poenostavi postopek ustvarjanja z avtomatizacijo personalizacije in distribucije.

Ustvarjalec in posvojitelj (kmalu)

Ta funkcija, ki je ključni vidik predlog, omogoča ustvarjanje predloge projekta s fiksnimi in prilagodljivimi elementi. Oblikovalci (creators) nastavijo predlogo z elementi blagovne znamke in nadomestnimi mesti, ki jih drugi (adopters) izpolnijo z osebno vsebino. To je še posebej uporabno za podjetja, ki želijo ponuditi blago z blagovno znamko, ki ga lahko stranke personalizirajo, s čimer se izboljša izkušnja strank z izdelki po meri.

Prenos podatkov CSV

Prenesite strukturirane podatke iz programa Excel ali preglednic za uporabo v dinamičnih projektih, kar olajša množično prilagajanje fotografskih izdelkov. Ta funkcija prihrani veliko časa, saj avtomatizira personalizacijo vsake kopije projekta z edinstvenimi podatki, kot so imena na poročnih vabilih ali zahvalnih karticah.

Predogled

Po prenosu podatkov ta funkcija omogoča podroben predogled vseh ustvarjenih kopij projekta. To je ključnega pomena za zagotovitev, da vsaka kopija izpolnjuje zahteve glede zasnove in dolžine besedila, ter zagotavlja končno preverjanje pred nadaljevanjem ustvarjanja in distribucije v velikem obsegu. Ta korak zagotavlja, da je končni izdelek popolnoma usklajen z vašimi pričakovanji in pričakovanji vaših strank.

Začnimo vaše potovanje

Raziščite fotografski portal Saal: preprosto ustvarjajte galerije, projekte in prodajajte slike. Prijavite se brezplačno in samostojno raziskujte ali pa naročite predstavitev za voden ogled, prilagojen vašemu delovnemu procesu. Začnite graditi svojo digitalno vitrino zdaj!