Prodaja fotografskega portala: Kuponi, ceniki in kompleti izdelkov

Prodaja

Povečajte svoj dobiček

Ceniki

Naš sistem poenostavlja upravljanje cenikov in vam zagotavlja prilagodljivost pri določanju in prilagajanju končnih cen za vašo ponudbo. To vključuje fizične izdelke, digitalne prenose, komplete izdelkov, ki ste jih sestavili, in obsežne pakete za prenos iz galerije. Za fizične fotografske izdelke lahko svobodno izberete določene formate ali zaključke in si med določanjem prodajnih cen takoj ogledate svoje stopnje dobička. Izbirate lahko med odstotno ali absolutno stopnjo dobička. Poleg tega naša funkcija lepšanja cen zagotavlja, da so cene zaokrožene navzgor, kar vašim strankam predstavi estetsko privlačnejšo številko in izboljša splošno nakupno izkušnjo.

Fizični fotografski izdelki in datoteke za prenos

Ponuja prenos datotek in fizične fotografske izdelke. Ponudbo prilagodite tako, da izberete posebne formate, obdelave in dodatke po edinstvenih cenah. Določite različne cene za prenose glede na ločljivost in možnosti paketov. Strankam, katerih paket za fotografiranje že vključuje prenose, zagotovite neprekinjeno izkušnjo prenosa, ne da bi se morali pomikati skozi postopek oddaje.

Nabori izdelkov in nadstandardne prodaje

Ustvarite pakete po meri, ki združujejo prenose s fizičnimi fotografskimi izdelki, da povečate potencial prihodkov. Določite določene količine fotografskih izdelkov ali datotek za prenos, vključno z možnostmi za vse prenose iz galerije, in tako spodbudite dodatne nakupe.

Promocije

Oblikujte in izvajajte promocijske popuste, ki veljajo za celotno galerijo ali določene projekte, s prilagodljivimi končnimi datumi in vrednostmi popustov (v odstotkih ali fiksnem znesku). Določite najmanjše zneske naročil in omejite promocijo na enkratno uporabo za posamezno stranko ter ponudite tri različne stopnje popustov za večjo prilagodljivost.

Kuponi

Izboljšajte svojo strategijo trženja z ustvarjanjem edinstvenih kod kuponov, prilagojenih posameznim strankam ali določenim skupinam strank. Te kupone lahko prilagodite tako, da ponujajo popust v fiksni vrednosti ali odstotno znižanje skupne vrednosti naročila. Povečajte privlačnost in učinkovitost kuponov z določitvijo najmanjše vrednosti naročila za njihovo uporabo in določitvijo njihove uporabe za izbrane vrste izdelkov ali artiklov, kar zagotavlja ciljno usmerjene promocije, ki spodbujajo prodajo in sodelovanje strank.

Integracija v delovne tokove e-pošte

Brezhibno vključite promocije v delovne tokove e-pošte in strankam učinkovito sporočajte priložnosti za popuste. To funkcijo uporabite za napovedovanje novih ponudb in pošiljanje opomnikov ob bližajočem se koncu promocije - vse z namenom povečanja nakupne namere in čim večje prodaje.

Začnimo vaše potovanje

Raziščite fotografski portal Saal: preprosto ustvarjajte galerije, projekte in prodajajte slike. Prijavite se brezplačno in samostojno raziskujte ali pa naročite predstavitev za voden ogled, prilagojen vašemu delovnemu procesu. Začnite graditi svojo digitalno vitrino zdaj!