Brezplačne profilne strani po meri: Predstavite galerije in projekte | Foto portal

Profilna stran

Predstavite svoj slog in portfelj

Stran z blagovno znamko profila

Zagotovite si blagovno znamko URL pod nevtralno domeno photo-portal.shop, ki jo lahko prilagodite z izbranim imenom strani. Ta povezava omogoča neposreden dostop do vaših javno dostopnih umetniških del in fotografij, kar je idealno za deljenje v družabnih medijih, na spletni strani ali prek kod QR na vizitkah. Racionaliziran način povezovanja potencialnih strank z vašim delom.

Prilagajanje informacij in videza

Prilagodite videz svojega profila tako, da naložite svoj logotip, izberete glavo in dodate osebni opis dela. Vključite svoje kontaktne podatke in se povežite s svojimi stranmi v družabnih medijih za širšo povezljivost. Izbirate lahko med različnimi predlogami, zasnovanimi za optimalen prikaz na mobilnih in namiznih napravah, kar izboljša vašo spletno prisotnost.

Objavljanje galerij in projektov

Poleg deljenja določenih galerij ali projektov s strankami jih vključite v svojo glavno profilno stran. Nadzorujte nastavitve dostopa, da zagotovite javno vidnost, ali jih zaščitite z gesli. Ta prilagodljivost vam omogoča, da upravljate, kako je vaše delo predstavljeno in dostopno širšemu občinstvu.

Spletni portfelj

Svojo profilno stran spremenite v dinamičen spletni portfelj, v katerem lahko predstavite svoj talent fotografa, ilustratorja ali umetnika. Enostavno organizirajte in delite svoje zbirke ter uporabite vodne znake za zaščito svoje intelektualne lastnine. Ta digitalna vitrina je elegantna rešitev za prikaz vašega dela potencialnim strankam in širši spletni skupnosti.

Območje za prijavo (kmalu)

Povečajte varnost in poenostavite dostop z namenskim prijavnim območjem, prilagojenim vašim strankam. Če vaše stranke izgubijo svoj edinstveni naslov URL galerije ali kodo QR, ta funkcija zagotavlja enostaven in varen dostop do njihovih galerij. S preprosto prijavo ponovno pridobijo dostop do svojih zaščitenih galerij, kar zagotavlja nemoteno in varno brskanje. Ta centralizirana dostopna točka poenostavi navigacijo in poveča varnost vaše skupne vsebine.

Začnimo vaše potovanje

Raziščite fotografski portal Saal: preprosto ustvarjajte galerije, projekte in prodajajte slike. Prijavite se brezplačno in samostojno raziskujte ali pa naročite predstavitev za voden ogled, prilagojen vašemu delovnemu procesu. Začnite graditi svojo digitalno vitrino zdaj!