Ustvarjanje in prodaja projektov v portalu Photo Portal: Fotoknjige, koledarji: Ustvarjajte fotoknjige, koledarje in druge vsebine.

Projekti

Moč oblikovanih izdelkov

Oblikovanje kolaža in več slik

Oblikujte edinstvene projekte z uporabo svojih slik in ustvarite očarljive kolaže ali večslikovne kompozicije. Ta funkcija omogoča bolj raznoliko ponudbo izdelkov, saj vam omogoča prodajo modelov, ki vključujejo več slik v eni umetniški obliki.

Fotoknjige, koledarji in drugo

Razširite svojo ponudbo izdelkov z vrednostnimi in prilagodljivimi projekti, kot so fotoknjige in koledarji. Ti izdelki strankam zagotavljajo bolj prilagojene in nepozabne možnosti, ki presegajo standardne odtise in vključujejo vaše ustvarjalno oblikovanje in sestavljanje.

Podvoji in pretvori

Izboljšajte postopek ustvarjanja projektov s podvajanjem obstoječih projektov ali njihovim pretvarjanjem v različne formate. Ta prilagodljivost je neprecenljiva za izdelavo različic, ki vključujejo želene spremembe, kot so alternativne velikosti ali zaključki. Ne glede na to, ali želite ponoviti uspešen projekt za drugo linijo izdelkov ali prilagoditi projekt, da bo ustrezal posebnim potrebam strank, funkcionalnosti podvajanja in pretvorbe poenostavljata postopek in zagotavljata, da lahko učinkovito zadovoljite različne želje, ne da bi vsakič znova začeli od začetka.

Dodaj v galerije

Brezhibno vključite projekte po meri v svoje galerije skupaj s posameznimi slikami. Tako si lahko stranke ogledajo in kupijo vaše edinstvene fotoknjige, koledarje ali kolaže neposredno z iste strani, kjer pregledujejo vaša druga fotografska dela.

Delite svoje projekte

Ta funkcija spreminja način sodelovanja fotografov s strankami pri projektih. Namesto elektronskih sporočil in dolgotrajnih sestankov lahko svoje fotografske projekte, kot so fotoknjige ali koledarji, delite neposredno in tako pridobite povratne informacije strank. Stranke lahko preprosto pustijo komentarje in predlagajo spremembe ali izrazijo svoje želje neposredno na samem projektu. Prihranite dragoceni čas in učinkoviteje vključite stranke, da bo vsak projekt v sodelovanju uspešen.

Posebni pogoji

Načrtujete projekt, ki zahteva prodajo v večjih količinah? Naša platforma se prilagaja vašim potrebam po prodaji velikih količin in vam ponuja prilagojene ponudbe, če želite prodati najmanj pet enot na projekt. Pojdite na spletno stran Nastavitve prodaje določenega projekta, ki ga nameravate prodajati v večjih količinah. V teh nastavitvah boste našli gumb Zahtevajte posebne pogoje, ki je namenjen prav temu. To funkcijo uporabite za optimizacijo svoje prodajne strategije za projekte večjega obsega.

Začnimo vaše potovanje

Raziščite fotografski portal Saal: preprosto ustvarjajte galerije, projekte in prodajajte slike. Prijavite se brezplačno in samostojno raziskujte ali pa naročite predstavitev za voden ogled, prilagojen vašemu delovnemu procesu. Začnite graditi svojo digitalno vitrino zdaj!