Izboljšajte razstave s fotografskim portalom: QR-kode, napisi, izvoz PDF/CSV

Razstave

Brezskrbna pretvorba iz razstave v prodajo

Generator kod QR in napisov

Predstavite svoja tiskana dela Saal Digital v fizični galeriji ali studiu in obiskovalcem na kraju samem ponudite udobje skeniranja kode QR za naročanje kopij neposredno s fotografskega portala. Ta funkcija vam omogoča, da ustvarite napis z imenom avtorja, naslovom slike in opisom skupaj s kodo QR, ki vodi neposredno do slike v spletni galeriji, pripravljene za nakup. Premostite vrzel med fizičnim prikazom in digitalno prodajo brez težav.

Izvoz PDF in CSV

Obiskovalcem galerije zagotovite enostaven dostop za skeniranje in naročanje razstavljenih del z izvozom napisov s kodami QR v formatu PDF, ki jih lahko natisnete in postavite poleg svojih umetniških del. Če naše možnosti oblikovanja napisov ne ustrezajo vašim potrebam, vam možnost izvoza CSV omogoča prilagoditev napisov in kod QR z zunanjo programsko opremo, kar zagotavlja popoln nadzor nad tem, kako predstavite prodajne sprožilce ob razstavljenih delih.

Začnimo vaše potovanje

Raziščite fotografski portal Saal: preprosto ustvarjajte galerije, projekte in prodajajte slike. Prijavite se brezplačno in samostojno raziskujte ali pa naročite predstavitev za voden ogled, prilagojen vašemu delovnemu procesu. Začnite graditi svojo digitalno vitrino zdaj!