Upravljanje naročil: Potrditve, poravnave in druge brezplačne funkcije

Upravljanje naročil

Racionalizirano sledenje in nadzor naročil

Upravljanje naročil

S pregledom vseh naročil, vključno z bistvenimi podrobnostmi, kot so datumi in številke naročil, podatki o strankah, skupni zneski in dobiček, pridobite celovit vpogled. Ta funkcija vam omogoča učinkovito sledenje in upravljanje vsake transakcije, saj ponuja jasen pregled prodajnih dejavnosti in zagotavlja, da ste obveščeni o stanju in podrobnostih nakupov strank.

Ročna odobritev (neobvezno)

Preglejte in potrdite vsako naročilo, preden gre v proizvodnjo. Ta postopek ročne odobritve vam daje pooblastila za zagotavljanje, da vsako naročilo izpolnjuje vaše standarde, in tako omogoča končno preverjanje kakovosti, zagotavlja zadovoljstvo strank in ohranja visokokakovostno proizvodnjo.

Seznam naselij

S seznamom obračunov, ki zagotavlja mesečni zbirni pregled vaših prihodkov, lahko enostavno krmarite po svojih finančnih podatkih. Vsak obračun prikazuje podrobne informacije o naročilih, oddanih prek vaših galerij, vključno z doseženim dobičkom. Izplačila so urejena tako, da se izvedejo 15. v naslednjem mesecu.

Zamenjava slik (neobvezno)

Optimizirajte svoj delovni postopek tako, da najprej naložite neobdelane slike in/ali slike nizke ločljivosti kot predogled. Ko prejmete naročilo, boste morali pred oddajo naročila slike zamenjati. Tako lahko prihranite prostor za shranjevanje ali uredite samo slike, ki jih je naročila stranka. Tako lahko ponudite izdelke odlične kakovosti.

Izvoz CSV

Naročila in sezname stikov lahko preprosto izvozite v format CSV, kar omogoča nemoteno integracijo z drugimi sistemi ali podrobno analizo s programsko opremo za preglednice. Ta funkcionalnost izboljša vašo zmožnost organiziranja, analiziranja in uporabe podatkov zunaj platforme ter omogoča prilagodljivost pri upravljanju in razlaganju poslovnih informacij.

Neposredna dostava ali prevzem v trgovini

Izberite najprimernejšo možnost dostave za svoje podjetje, bodisi neposredno dostavo na naslov stranke bodisi prevzem v vašem studiu. Ta prilagodljivost vam omogoča, da naročilom dodate osebno noto, jih po možnosti prepakirate za izkušnjo z blagovno znamko ali preprosto racionalizirate postopek distribucije, da bi zadostili svojim operativnim potrebam.

Začnimo vaše potovanje

Raziščite fotografski portal Saal: preprosto ustvarjajte galerije, projekte in prodajajte slike. Prijavite se brezplačno in samostojno raziskujte ali pa naročite predstavitev za voden ogled, prilagojen vašemu delovnemu procesu. Začnite graditi svojo digitalno vitrino zdaj!