Kaj prodati na fotografskem portalu: Sklopi izdelkov, fotoknjige, odtisi...

Prodajte več z visokokakovostnimi fotografskimi izdelki

Odkrijte vrsto visokokakovostnih fotografskih izdelkov, ki jih lahko ponudite v svojih galerijah. V podjetju Saal Digital kot vaš sistem za galerije in visokokakovostni laboratorij "vse v enem" zagotavljamo, da bodo vaše stranke prejele le najboljše. Od otipljivih fotografskih odtisov in fotoknjig do digitalnih prenosov in kuriranih kompletov izdelkov - poskrbimo za proizvodnjo, pakiranje in pošiljanje ter tako zagotovimo dosledno odličnost. Raziščite možnosti in določite svojo ponudbo Saal!

Prodajte več z visokokakovostnimi fotografskimi izdelki

Prenosi datotek

Povečajte svoj zaslužek s ponudbo prenosa datotek neposredno prek galerije. Z enim klikom lahko prodajate posamezne slike v različnih ločljivostih ali celotne galerije. Sami določite cene - vsak cent gre neposredno vam, brez provizij. Tudi pri neposrednih transakcijah zunaj platforme lahko ponujate takojšnje prenose brez dodatnega plačila, kar zagotavlja udobje za vas in vaše stranke.

Garniture izdelkov

Z združevanjem fizičnih fotografskih izdelkov in digitalnih prenosov oblikujte edinstvene komplete izdelkov, ki bodo zadovoljili potrebe vaših strank. Ponudite pakete po meri s fizičnimi izdelki, ki lahko vključujejo izbrano število digitalnih prenosov, ali pa omogočite dostop do celotne galerije in tako svojim strankam omogočite prilagodljivost pri izbiri popolnega svežnja spominov.

Fotoknjige

Ustvarite in delite projekte fotoknjig po meri, prilagojene vašim fotografijam, ki so na voljo v različnih formatih in papirjih. Izbirate lahko med našimi standardnimi ali profesionalnimi linijami, opremljenimi z izvrstnimi naslovnicami in elegantnimi darilnimi škatlami, da svoje delo predstavite prefinjeno. Vključite jih v galerije in podgalerije.

Stenska umetnost

Naj vaše stranke svoje najljubše trenutke spremenijo v privlačne stenske umetnine. V svoji galeriji ponudite izbiro površin, kot so standardna ali brušena kovina, akril, PVC ali platno. Izberite možnosti, kot so stenski nosilci, okvirji ali leseni obešalniki, in strankam omogočite, da svoj prostor prilagodijo z visokokakovostnimi in trajnimi umetniškimi odtisi.

Odtisi

Svojim strankam omogočite različne možnosti za tiskanje fotografij, od klasičnih sijajnih, mat ali svilenih obdelav do ustvarjalnih možnosti, kot so RetroPrints, nalepke, magneti ali akrilni zasloni. Izberite formate in zaključke, ki jih boste ponujali v svojih galerijah, ter si zagotovite popoln nadzor nad ponudbo tiskanih izdelkov in cenami.

Plakati / FineArt

Ponudite velike odtise na klasičnem sijajnem, matiranem ali svilenem fotografskem papirju ali izberite umetniški papir Hahnemühle FineArt za svoje galerije. Vključite možnosti okvirjev in lesenih obešalnikov, da izboljšate predstavitev in vrednost. Izdelke lahko prodajate kot preproste slikovne odtise ali jih oblikujete kot projekte po meri s posebnimi cenami, kar vaši ponudbi doda vsestranskost.

Kartice

Ustvarite osebne projekte voščilnic, ki so kot nalašč za otroška obvestila, poroke, obhajila ali praznična voščila. Z našimi enostavnimi linijami za oblikovanje, ki so prilagojene vsaki temi, je izdelava edinstvenega projekta hitra in preprosta. Ponudite te posebne poteze svojim strankam in jim omogočite, da svoje vesele priložnosti delijo z lepo oblikovanimi voščilnicami.

Fotografska darila

Svojim strankam omogočite, da oživijo svoje dragocene spomine z raznolikim izborom fotografskih daril. Naša bogata ponudba ponuja nekaj za vsakogar, od vrčev in sestavljank do nakupovalnih torb in preprog za vrata. To je odlična priložnost, da razširite svojo ponudbo izdelkov in svojim strankam ponudite personalizirane predmete, ki jih lahko uživajo sami ali pa jih delijo s prijatelji in družino kot premišljena darila.

Foto koledarji

Posebne fotografske seanse spremenite v celoletne spomine z oblikovanimi fotografskimi koledarji po meri. Ne glede na to, ali gre za stenske, namizne ali družinske koledarje, lahko z našimi uporabniku prijaznimi orodji za oblikovanje, različnimi oblikami datumskih tabel in možnostmi papirja vsak koledar prilagodite potrebam svoje stranke. Ponudba koledarjev je sezonska priložnost za dodajanje vrednosti in ohranjanje zanimanja strank za vaše delo skozi vse leto.

Pridobite 35 % off kot strokovnjak

Prijavite se na profesionalni račun in prejmite 35 % popust na ceno iz cenika Saal Digital za vse prodaje fotografskih izdelkov prek vaših galerij. Brez stroškov, brez izteka veljavnosti in samodejna uporaba popusta ob prijavi.