Raziščite naše središče za pomoč in pogosta vprašanja | Saal Photo Portal

Pridobite podporo, ki jo potrebujete

Ne glede na to, ali iščete hitre odgovore v naših pogosto zastavljenih vprašanjih, poglobljene napotke v našem centru za pomoč ali osebno podporo prek kontaktnega obrazca, smo tu, da zagotovimo, da bo vaša izkušnja s portalom Photo Portal nemotena in uspešna.

Pridobite podporo, ki jo potrebujete

Pogosta vprašanja - Pogosto zastavljena vprašanja

Kdo lahko uporablja fotografski portal?

Foto portal je namenjen fotografom, oblikovalcem, digitalnim umetnikom in podjetjem, ki želijo digitalizirati svoje storitve, omogočiti spletne galerije in naročila ter tako povečati prihodke. Ponuja orodja za avtomatizacijo trženja in specializirane delovne tokove za fotografe, ki povečujejo produktivnost. Poleg tega služi kot platforma za shranjevanje in deljenje fotografij ter zbiranje povratnih informacij od strank. Platforma omogoča širok nabor primerov uporabe.

Katere vrste fotografskih podjetij podpirate?

Naše orodje je idealno za studijsko fotografijo, portrete, poroke, družinske fotografije, fotografije otrok, ilustracije, pokrajine, potovanja in drugo. Ponujamo posebne delovne postopke, kot so fotografska opravila in galerije s kodami QR, za avtomatizacijo razvrščanja slik pri obsežnih fotografskih opravilih, kot so predšolska in šolska fotografija, šport, prireditve in koncerti.

Ali je mogoče galerije zaščititi za dostop določenih uporabnikov?

Da, dostop do galerij lahko zavarujete na tri načine: zahtevate lahko registracijo in prijavo uporabnika, galerije zavarujete z geslom ali delite neposredno povezavo s posebno kodo za izključni dostop uporabnika.

Kako potekajo izplačila in ali bom prejel račun?

V razdelku za obračune boste videli podrobne mesečne povzetke naročil, prihodkov in dobička. Sredi meseca ustvarimo račun za obračun, ki odraža vaš dobiček in se samodejno prenese na vaš izbrani način izplačila, bodisi na bančni račun ali PayPal.

Kako poteka zaračunavanje za končnega uporabnika?

Obračunavamo račune, vključno s prilagajanjem računov z vašim logotipom, in upravljamo obdelavo plačil, da bi odpravili stroške za vas. Končni stranki so računi samodejno poslani s potrditvijo odpreme.

Ali lahko prodajam datoteke za prenos?

Da, podpiramo prenose datotek v različnih ločljivostih, v kompletih izdelkov ali kot celoten paket za prenos galerije, pri čemer vsi prihodki od prenosov gredo neposredno vam.

Kakšen je običajni čas za pošiljanje in kdo ga plača?

Čas dostave je različen, v večini držav običajno traja približno en teden, podrobnosti za vsako državo posebej pa so na voljo na našem spletnem mestu. Običajno stroške pošiljanja krije končna stranka, vendar imajo stranke podjetja Saal Prio in njihove stranke pri naročilih, ki presegajo 10 €, brezplačno pošiljanje.

Ali je uporaba portala Photo Portal res brezplačna?

Da, za uporabo tehnologije portala Photo Portal ni treba plačevati nobenih pristojbin, poleg tega pa ponujamo brezplačen načrt za shranjevanje v oblaku. Stroški nastanejo le, ko končne stranke naročijo fotografske izdelke, vi pa obdržite vse prihodke od prenosov.

Ali galerije in projekte izbrišete po določenem obdobju?

Ne, vaših podatkov ne bomo izbrisali, dokler boste imeli pri nas aktiven načrt, podobno kot pri drugih rešitvah za shranjevanje v oblaku na trgu.

Kako ravnate z uredbo GDPR in varnostjo?

Vaši podatki so v skladu z evropsko zakonodajo šifrirani in varno shranjeni v Nemčiji. Zagotavljamo pogodbo o obdelavi podatkov, v kateri so podrobno opisani naši postopki ravnanja z osebnimi podatki in varnostni ukrepi, ki jih uporabljamo za zagotavljanje varstva podatkov.

Center za pomoč: Navodila in nasveti za vse funkcije

V centru za pomoč najdete izčrpna navodila in praktične nasvete za vse naše funkcije. Ne glede na to, ali ste novinec ali izkušen uporabnik, vam bodo naša podrobna navodila korak za korakom pomagala na vsakem koraku.

Stopi v stik s podporocheck
Vaši kontaktni podatki so bili uspešno posredovani. Zahvaljujemo se vam za vaše sporočilo.

Pridobite 35 % off kot strokovnjak

Prijavite se na profesionalni račun in prejmite 35 % popust na ceno iz cenika Saal Digital za vse prodaje fotografskih izdelkov prek vaših galerij. Brez stroškov, brez izteka veljavnosti in samodejna uporaba popusta ob prijavi.