Uporaba fotografskega portala za poročno fotografijo

Poročna fotografija

S fotografskim portalom Saal

Slike s fotografiranj lahko organizirate v neomejene galerije in podgalerije. Naša platforma vam omogoča, da predstavite lepo oblikovane fotografske izdelke za prodajo. Z našimi funkcijami za povratne informacije in komentarje poenostavite postopek izbire slik. Začnite brez tveganja z ničelnimi provizijami in 10 GB brezplačne shrambe!

Poročna fotografija

Prilagojeno vašemu delovnemu procesu

Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe glede galerije, projekta ali delovnega procesa, imamo rešitve, ki jih lahko pokrijejo.

Profesionalni popust

Uživajte v 35 % popustu na fotografske izdelke, ki jih proizvaja naš laboratorij in se prodajajo neposredno vašim strankam.

Vaš partner za izpolnjevanje

Pokrivamo obdelavo plačil, zaračunavanje, delovne tokove e-pošte, proizvodnjo, pošiljanje in skrb za stranke.

Celotni prihodki iz prenosov

Zadržite ves dobiček od digitalnih prenosov, prodanih prek vaših galerij, brez provizij.

Brez provizij

Zadržite 100 % dobička od prodaje fotografskih izdelkov in prenosov.

Kako deluje

  • Ustvarjanje galerije: Enostavno razporedite fotografije v glavne in podgalerije
  • Vključevanje projektov: Vključite projekte, kot so fotoknjige z darilnimi škatlami
  • Sodelujte s povratnimi informacijami: Vključite povratne informacije za učinkovito izbiro fotografij
  • Cene in ponudbe: Cenik za prodajo izdelkov z opredeljenimi stopnjami dobička
  • Paketne ponudbe: Ustvarite komplete izdelkov, ki združujejo izpise in prenose
  • Izpolnjevanje v laboratoriju: Izdelavo in dostavo upravlja Saal

Hitri začetek v 3 korakih

Osnovne nastavitve

Najprej navedite podatke o svojem računu in obračunu. Sprejmite našo politiko GDPR, izberite vrsto naročnine in nastavite želeni način plačevanja.

Cenik

V razdelku Prodaja ustvarite začetni cenik. Izberite različne izdelke za prodajo in določite stopnjo dobička, da zagotovite dobičkonosnost.

Ustvarjanje galerije

Ustvarite prvo galerijo (standardno ali s kodo QR). V nastavitvah galerije povežite svoj cenik, jo objavite in pripravljeni ste na prodajo svojih del!

Neomejene galerije in podgalerije

Razširite svojo fotografsko predstavitev z glavnimi galerijami in podrobnimi podgalerijami, kar poenostavi navigacijo uporabnikov in izboljša splošno izkušnjo. Ta funkcija omogoča ne le organiziranje, temveč tudi nemoteno upravljanje portfelja ali fotografske seje; slike lahko preprosto kopirate, premikate ali odstranjujete po galerijah, dostopate do statistike prodaje ter določate edinstvene naslove in opise za vsako fotografijo. Poleg tega ta sistem omogoča ustvarjanje izdelkov po meri neposredno iz galerij in po potrebi ponuja ročno pošiljanje strankam, kar zagotavlja vsestransko platformo za predstavitev in prodajo vašega dela.

Odzivno mobilno oblikovanje

Zagotovite, da bodo vaše galerije videti brezhibno v vseh napravah, z oblikovanjem, ki je prilagojeno za optimalen ogled na pametnih telefonih. Izbirate lahko med različnimi možnostmi postavitve, kot so enojni ali dvojni stolpci na mobilnih napravah, in prilagajate sloge predstavitve slik, da boste zadovoljili do 90 % strank, ki raje naročajo z mobilnih naprav.

Različne galerijske zasnove

Predstavitev svojega dela lahko prilagodite z različnimi postavitvami galerije, kot so slap, kvadrati, umetniška tabla ali zaobljeni načini, primerni za večje zaslone. Izbirate lahko med temnimi in svetlimi slogi ozadja, ki dopolnjujejo vašo fotografijo, s čimer zagotovite, da bo vaše delo predstavljeno na najbolj vizualno privlačen način.

Povratne informacije

Izboljšajte delovni proces s povratnimi informacijami strank v galeriji z uporabo barvno kodiranega sistema ocenjevanja (zelena, oranžna, rdeča) in gumbov za povratne informacije. Olajšajte komunikacijo s strankami in racionalizirajte postopek izbire z dogovorom o pomenu barv, kot so zelena za odobritev, oranžna za urejanje in rdeča za zavrnitev, kar omogoča hitro filtriranje in sprejemanje odločitev.

Ceniki

Naš sistem poenostavlja upravljanje cenikov in vam zagotavlja prilagodljivost pri določanju in prilagajanju končnih cen za vašo ponudbo. To vključuje fizične izdelke, digitalne prenose, komplete izdelkov, ki ste jih sestavili, in obsežne pakete za prenos iz galerije. Za fizične fotografske izdelke lahko svobodno izberete določene formate ali zaključke in si med določanjem prodajnih cen takoj ogledate svoje stopnje dobička. Izbirate lahko med odstotno ali absolutno stopnjo dobička. Poleg tega naša funkcija lepšanja cen zagotavlja, da so cene zaokrožene navzgor, kar vašim strankam predstavi estetsko privlačnejšo številko in izboljša splošno nakupno izkušnjo.

Oblikovanje kolaža in več slik

Oblikujte edinstvene projekte z uporabo svojih slik in ustvarite očarljive kolaže ali večslikovne kompozicije. Ta funkcija omogoča bolj raznoliko ponudbo izdelkov, saj vam omogoča prodajo modelov, ki vključujejo več slik v eni umetniški obliki.

Fizični fotografski izdelki in datoteke za prenos

Ponuja prenos datotek in fizične fotografske izdelke. Ponudbo prilagodite tako, da izberete posebne formate, obdelave in dodatke po edinstvenih cenah. Določite različne cene za prenose glede na ločljivost in možnosti paketov. Strankam, katerih paket za fotografiranje že vključuje prenose, zagotovite neprekinjeno izkušnjo prenosa, ne da bi se morali pomikati skozi postopek oddaje.

Nabori izdelkov in nadstandardne prodaje

Ustvarite pakete po meri, ki združujejo prenose s fizičnimi fotografskimi izdelki, da povečate potencial prihodkov. Določite določene količine fotografskih izdelkov ali datotek za prenos, vključno z možnostmi za vse prenose iz galerije, in tako spodbudite dodatne nakupe.

Začnimo vaše potovanje

Raziščite fotografski portal Saal: preprosto ustvarjajte galerije, projekte in prodajajte slike. Prijavite se brezplačno in samostojno raziskujte ali pa naročite predstavitev za voden ogled, prilagojen vašemu delovnemu procesu. Začnite graditi svojo digitalno vitrino zdaj!

Raziščite našo predstavitveno galerijo

Postavite se v čevlje stranke v naši galeriji predstavitev in si oglejte, kako intuitiven je lahko nakup. Uživajte v svetu, kjer podgalerije razkrivajo poglavja ljubezenske zgodbe, kjer povratne informacije in komentarji oživljajo interakcije ter kjer sta izbira in nakup digitalnih datotek ali izvrstno izdelanih izdelkov enostavna. Doživite svojo vitrino z druge strani.

Fotopapier glänzend